TFF İkinci Lig Kırmızı Grupta yer alan Zonguldak Kömürspor, Cumartesi günü deplasmanda oynadığı müsabakada Kırşehir FK’yi 2-0 yenerek moral  buldu.
Ligde kısıtlı imkanlarla  mücadele eden Kırmızı-Lacivertli temsilcimiz, tüm zorluklara rağmen şehrimizi başarı ile  temsil etmeye çalışıyor.
Doğru dürüst hiçbir yerden destek görmeyen Zonguldak Kömürspor’lu futbolcuların maçlarda giydikleri formaların önünde  reklam dahi yok. Şehrimize  özellikle son  yıllarda büyük yatırımlar yapılıyor. Büyük Enerji  santralleri var. Özellikle Filyos bölgesine  dev  firmalar tarafından   fabrika kuruluyor. Zonguldak, yapılan yatırımlarla yavaş yavaş sanayi devi iller arasına girmeye adayken, takımın bu kadar desteksiz ve sahipsiz kalması  üzüntü ile karşılanıyor.
Maddi imkansızlıkların yanı sıra yatacak yerleri, antrenman yapacak sahaları, maç oynayacak düzgün bir statları olmayan  Zonguldak Kömürspor’lu futbolcular, bu imkansızlıklara  rağmen en iyi şekilde mücadele etmeye çalışıyorlar.
Sahaya çıktıkları zaman tüm sıkıntılarını  unutan futbolcular, aslanlar gibi mücadele ediyorlar.
 İki haftalık bir bocalamanın ardından  Kırşehir gibi zor bir deplasmandan  galibiyetle dönün futbolcular, yine bu şehrin yüzünü güldürüyorlar. 20 puanla hala Play-Off iddiasını devam ettirtiyor.
Yönetim kurulu  bu takımı sahaya çıkarmak ve ayakta tutmak için elinden geleni  yapıyor. Eğer biraz destek olunursa  üst ligler hayal olmaz.
ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi