Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından "Tüm çocuklar şampiyondur" sloganı  ile gerçekleşen U-12 minikler futbol  şenliği tamamlandı.
Fener Sentetik sahada oynanan ve 20 gün süren U-12 minikler futbol turnuvasının kapanış törenine  ASKF Başkanı Kemal Demir, Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Bülent Tuna, TUFAD Zonguldak Şube Başkanı Ahmet Birdal, iş insanı Alaattin Kurnaz ve sporcuların aileleri  katıldı.
TEŞEKKÜRLER KURNAZ
ASKF Başkanı  Kemal Demir, Alaattin Kurnaz’a desteklerinden dolayı teşekkür ederek madenci heykeli hediye  etti. Ayrıca  katılan tüm takımlara  günün anısına plaket taktim edildi. Turnuva sponsoru Alaattin Kurnaz’ın destekleri ile  temin edilen çikolata, kek, meyve suyu ikramında bulunuldu. Duygularını dile getiren ASKF Başkanı Kemal Demir  şenliğe sponsor olan Alaattin Kurnaz’a teşekkür ederek şunları söyledi” Bugün yanımızda çok insan yoktu. Ama  bu şenliği, bu kalabalığı gören insanlar ne kadar doğru bir iş yaptığımız gördüler. Biz geleceğe yatırım yapıyoruz. Miniklerimizin iyi bir birey  olmaları için çalışıyoruz. Biz bu minikler şenliğine çok büyük önem veriyoruz. Seneye bize sahip çıkanlarla birlikte bu şenliği daha  kalabalık bir katılımla düzenlemeyi düşünüyoruz. Destek olan Alaattin Kurnaz Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.”
HER ZAMAN DESTEK OLACAĞIZ
Bu tür organizasyonlara herkesin destek olması gerektiğini belirten Alaattin Kurnaz ise şunları söyledi” Bu şenliğin düzenlenmesinde emeği geçen başta ASKF Başkanımız  Kemal Demir, Futbol İl temsilcimiz Metin Malkoç ve herkese teşekkür ediyoruz. Gerçekten tam bir şölen havası yaşandı. Şu tür şenliğin devam etmesi lazım. Burada yaklaşık 800 çocuğumuz çok güzel vakit geçirdiler. Önümüzdeki yıl inşallah katılım daha fazla olacaktır. Biz her zaman  destek olacağız. Yeter ki çocuklarımız alt yapılardan yetişsin. Zonguldak’ta spor daha iyi yerlere gelsin. Biz her zaman elimizden gelen desteği vereceğiz”
TÜM ÇOCUKLARIMIZ ŞAMPİYONDUR
Futbol İl temsilcisi Metin  Malkoç ise katılan tüm takımlara ve  turnuvanın düzenlenmesinde  emeği olan herkese teşekkür ederek şunları söyledi”Ben bu organizasyonda bizi çok büyük katkı veren Alaattin Kurnaz Başkanımıza teşekkür ediyorum. Katılan tüm takımlara ve yöneticilerine teşekkür ediyorum. Emeği geçen saha komiserlerine, tesis görevlilerine,  ailelere ve basın mensuplarına teşekkür ediyorum. Bu turnuvanın şampiyonu yok. Katılan tüm çocuklarımız şampiyon oldular. İnşallah seneye daha  güzel bir katılımla bu turnuvayı gerçekleşmeceğiz”
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi