Voleybol Kadınlar İkinci Liginde mücadele edecek olan MFA, transfer çalışmalarına  devam ediyor.MFA, iç transferde  Zonguldaklı Genç Oyuncusu Defne Eyican ile yeniden anlaştı.
Voleybola  2015 yılında Işıkspor’un alt yapısında başlayan daha sonra Defne, 2018-2019 sezonunda Kilimli Belediyespor’da forma giydi.
2019-2021 sezonunda MFA’ya transfer olan 17 yaşında, 1.77 boyundaki  genç yetenek yeni sezon incesi ile kulübü ile yeniden anlaştı.
İdari menajer Orhan Yazıcı,yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi ” Kulübümüz, geçen yıl A Takım ve Genç Takımda forma giyen ve yükselen performansıyla dikkat çeken 2005 doğumlu ve 1.77 boyundaki smaçör oyuncumuz Defne Eyican ile yeniden anlaştı. 
Defne Eyican’a kulübümüzdeki ikinci sezonunda başarılar diler, birlikte yeni zaferler yaşayacağımız bir sezon temenni ederiz.

MFA Zonguldak spor bünyesinde sporcu sayısını arttırmak istiyoruz. Elde edilen başarıların Zonguldaklı genç sporculara örnek teşkil edecektir. Defne Eyican Zonguldaklı geleceğin voleybolcularına örnek olan sporcularımızdan biridir.” dedi.

Editör: Haber Merkezi