TFF 2’inci ligde mücadele edecek olan Zonguldak Kömürspor, Kulüp Başkanı  Sabit Danış ve yönetim kurulu üyeleri spor basını ile bir araya gelerek yeni sezon çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Dedeman Otel’de  gerçekleşen toplantıda Kulüp Başkanı  Sabit Danış, Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk, Mali İşlerden Sorumlu yönetim kurulu üyesi  Adil Dilaver , Genel Sekreter Vahdettin Valioğlu hazır bulundu. Yeni sezon hedefleri hakkında konuşan Başkan Danış bir kez daha  destek istedi.
Göreve seçildiği günden bu yana   geçen zaman içinde yaptıkları çalışmaları anlatan Sabit Danış,  hiçbir ayrım  yapmadan herkesi  kucaklamak istediklerini ifade etti. Geçtiğimiz hafta içinde İstanbul’da çok önemli görüşmeler gerçekleştirdiğini anlatan  Danış, şunları söyledi”
Şehir dışında daha çok siyasi görüşmeler yaptık. olumlu cevaplar aldık. Bu görüşmelerini bize dönüşünün iyi olacağını tahmin ediyorum . Zonguldak Kömürspor’un yararına  hiçbir aryım yapmadan herkesi kucaklamak istiyoruz”
VALİ BEY GEREKEN DESTEĞİ VERİYOR
Zonguldak’ta  faaliyet gösteren sanayi kuruluşları başta olmak üzere tüm  işletmelerle  yakın ilişki içende olmak istediklerini belirten Danış, Vali Mustafa Tutulmaz’ın gereken yerleri aradığını belirtti. Önümüzdeki hafta içinde Eren Enerji ve Çates  başta olmak üzere görüşmelerde bulunacaklarını belirten Sabit Danış, şöyle konuştu” Valimize çok teşekkür ediyoruz. Zonguldakspor’umuz için çok ilgi ve alakalı. Bizzat kendisi gereken yerleri arayarak randevuları aldı. Yakın zamanda çok güzel haberler alacağız. Valimiz  büyük firma ve fabrikaları arayarak tesis ve diğer konular için bize destek almaya başladı. Önümüzdeki hafta içinde Eren Enerji ile bir görüşmemiz olacak.”
TRANSFER PİYASASI UÇMUŞ
Transfer plakasında istenen rakamların çok fazla olduğunu belirten Danış, dış transferde en az 10 futbolcu almak istediklerini  söyledi. Danış şöyle konuştu;”Geçen senenin maliyetleri ile bu senenin maliyetleri arasında üç misli fark var. Bu hafta iç transferlerde anlaşmalarımızı tamamlayıp dış transfer çalışmalarına başlayacağız. Dış transferde bir havuz yaptık. Hocamızın ve teknik heyetimizin kararlaştıracağı futbolcular arasında değerlendirme yapıp karara varacağız. 2.Lig ve 3. Lig’den 10’a yakın dış transfer gerçekleştireceğiz.
Zonguldak Kömürspor’u layık olduğu yere taşımak hedefimiz. Play-Off için elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışacağız.  Şehirde herkeste bir heyecan var, beklenti var. Herkesin elini taşın altına koyacağını düşünüyorum. “dedi
BAŞKA ZONGULDAK YOK
Bu takıma  herkesin sahip çıkması gerektiğini anlatan Danış , sözlerini şöyle tamamladı” Zonguldak Kömürspor hepimizin. Zonguldak’ın bir kömürü var bir de Zonguldak Kömürspor’u var, başka da hiçbir şeyi yok. Ayrım yapmak istemiyoruz. Bizim için herkes Zonguldak Kömürspor’lu olsun bizi herkes kucaklasın biz de herkesi kucaklayalım. “dedi
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi