Türkiye Faal Futbol Hakemleri Derneği (TFFHGD) Zonguldak Şubesi tarafından kaynaşma balonu düzenlendi. Türkiye Faal Futbol Hakemleri Derneği Genel Başkanı  Abdurrahman Arıcı, TFFHGD Zonguldak Şube Başkanı Ümit Kaya, İl Hakem Kurulu Başkanı Evren Atış, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı  Kemal Demir, Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç, Saha Komiserleri  Derneği Başkanı Bülent Tuna,Gençlik ve Spor İl Müdürü  Hakan Yüksel başta olmak üzere  futbol taban birlikleri yöneticileri, bazı ilçe ve belde belediye başkanları, hakem ve gözlemcilerin katıldığı  gecede  birlik beraberlik mesajları verildi.

Gecenin Açılış konuşmasını yapan  Türkiye Faal Futbol Hakemleri Derneği Zonguldak Şube Başkanı Ümit Kaya, katılan herkese  teşekkür etti.

Daha sonra söz alan İl Hakem Kurulu Başkanı Evren Atış,  birlik beraberlik içinde Zonguldak hekimliğini  daha iyi yerlere getireceklerine inandıklarını belirtti.

Faul Futbol Hakemler ve  Gözlemcileri Derneği Genel Başkanı Genel Başkan Arıcı ise , hakem camiasının birlik beraberlik içinde olması gerektiğini, başarının bu şekilde geleceğini söyledi.

Konuşmaların ardından hakem camiasına emeği geçenlere ve spor basınına plaket verildi:

 Güzel bir ortamda  gerçekleştirilen baloda hakemlerin kaynaşması  sağlandı.

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi