TFF İkinci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden  Zonguldak Kömürspor, hafta sonunda kendi sahasında oynayacağı Serik Belediyespor maçı hazırlıklarına devam ediyor. Teknik Patron Şenol Demir nezaretinde yapılan antrenman da futbolcuların hırslı oldukları gözlendi. 
Antrenman sonrası bir açıklama yapan Teknik patron Şenol Demir, geçtiğimiz hafta Kırşehir deplasmanında önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek şunları söyledi” Üst üte 2 mağlubiyetten sonra 3 puana ihtiyacımız vardı. Moral ve motivasyon açısından şehrin de bizim de ihtiyacımız vardı. Zor da olsa çok net iyi bir oyunla beraber kazanmasını bildik. Futbolcularımızı kutluyorum”
ÇIKIŞIMIZI SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ
Pazar günü oynayacakları Serik Belediyespor  maçını kazanarak çıkışlarına devam etmek istediklerini belirten Demir, sözlerine şöyle devam etti” Serik Belediyespor maçı bizim için önemli. Eğer  galip gelirsek rakibimizle puanlarımızı eşitleyeceğiz. Çok önemli bir müsabaka. İnşallah iyi bir netice almamız lazım. Bunun içinde çalışıyoruz”  
TARAFTARDAN DESTEK BEKLİYORUZ
Pazar günü oynanacakları maçta taraftarlarından desek beklediklerini belirten Şenol Demir, sözlerine şöyle devam etti” İki hafta önce oynadığımız Kocaelispor maçında kale arkası tribünleri açılmıştı. Kocaelispor maçında daha fazla taraftar geleceğini düşünüyordum.Ama istediğim şekilde olduğunu düşünmüyorum. Kale arkası çok dolmadı. Serik maçı bizim için çok önemli. Seyircimizle beraber kazanmak istiyoruz.  Bizim üst sıraları yakalamamız adına çok çok önemli bir maç. Bu nedenle herkesi maça bekliyorum.”
HESAPLARMIZI YAPIYORUZ
Kafasında bazı hesaplar yaptığını, ligin ilk yarısını belirlediği puanda bitirmek için  ellerinden geleni yapacaklarını belirten Demir, şöyle konuştu” İlk yarıda 6 tane daha müsabakamız kaldı. 6 müsabakayı en iyi şekilde bitirmek istiyoruz. Kafamda bir puan var ama onu da söylemek istemiyorum. İkinci yarının da zor geçeceğini hesaplayarak ilk yarıyı en üst limitte bitirmek lazım. Çünkü ikinci yarıya baktığımızda, bütün takımlar adına zor geçecek. Dolayısıyla ilk yarı alabildiğimiz kadar puan alalım.”dedi
HABER:ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi