TFF İkinci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor’da yüzler gülüyor.
Sezonun ikinci yarısının ilk  maçında 1-0 geriye düşmesine rağmen  Mevlüt Çelik ve Fatih Bektaş’ın golleri ile 2-1 kazanan Kırmızı-Lacivertli ekip, Play-Off iddiasını sürdürdü.
Rakibi karşısında  iyi bir oyun sergileyen Zonguldak Kömürspor, kısıtlı imkanlarla mücadele ettiği ligde  iddialı olduğunu bir kez daha gösterdi.
Fethiye maçı sonrası 1 gün izin verilen Zonguldak Kömürspor’lu futbolcular, önümüzdeki Pazar günü kendi sahalarında konuk edecekleri 1461 Trabzonspor maçı  Salı gününden itibaren başlaşacaklar.
Maçın hakimi olduklarını ve basit hatalardan dolayı 1-0 geriye düşmelerine rağmen  kazanmasını bildiklerini ifade eden Teknik Patron Şenol Demir, yaptığı açıklamada şunları söyledi:” Kapma gidemememize rağmen çok iyi bir hazırlık süreci  geçirdik.  Maçın başından sonuna kadar hakimiyeti bizde idi. Basit hatalar zincirinden dolayı kalemizde gol gördük. İlk yarıyı 1-0 geride  kapattık. Pozisyon dahi vermeden   kalemizde gol gördük.  Devre arasında yaptığımız konuşmalarla oyuncularımıza gerekenleri söyledi. Disiplinden kopmadık.İkinci yarının hemen başında bulduğumuz gol ile kazanacağımızın galip gelmesini bildik. 82’inci dakikada  Fatih ile bulduğumuz golle  kazanmayı başardık . Rakibimize rövanşı vermedik. İkinci yarıya galibiyetle başlamak çok önemliydi. Bu galibiyetle Play-Off yarışında sonuna kadar olacağımızı gösterdik. Daha çok maç var ama biz sonuna kadar bu işin içinde olacağız. Bu galibiyet  camiamızı havaya soktu. Önümüzde  1461 Trabzon maçı var. Çok diri ve iyi bir ekiple karşılaşacağız. İnşallah  taraftarlarımızın desteği ile bu maçı da kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Ben Fethiye maçında aslanlar gibi mücadeleden  oyuncularımızı bir kez daha kutluyorum.”
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi