-ÖZEL HABER-
Zonguldak Kömürspor’un Genç Kalecisi Yüksel Egemen Yallı, uzun süre Kırmızı-Lacivertli formayı giymek istediğini belirtti.
2020 Doğumlu  genç kaleci bu sezon 1’i Türkiye  Kupası olmak üzere toplam 17 maçta  kaleyi koruyarak toplam 1403 dakika  Kırmızı-Lacivertli forma altında görev yaptı.
 Sezon içinde Sinan Ören’in arkasında yedek bekleyen, bazı maçlarda  zaman zaman görev alan  Egemen ,son haftalarda kaleci Sinan’dan eldivenleri devralarak ilk 11’de sahaya çıkma fırsatı buldu. Zonguldak Kömürspor  ile 1 yıl daha sözleşmesi olan Egemen, sezonun tamamlanması ile birlikte kendisi ve takım hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Sabırla çalışacak kaleye geçeceği zamanı beklediğini belirten Egemen, sıranın kendine geldiğini ve verilen şansı çok iyi kullandığına inandığını söyledi. Genç file bekçisi duygularını şöyle dile getirdi” Zonguldak Kömürspor’a 2018-2019 sezonunda geldim. Uzun yıllar Sinan ağabey gibi tecrübeli bir kaleciden  ve hocalarımdan  çok şeyler öğrendim. Bu sezon özellikle son maçlarda sürekli oynama şansı yakaladım. Bu şansı iyi değerlendirdiğimi  düşünüyorum. Zonguldak Kömürspor ile 1 yıl daha sözleşmem var. Şartlar neyi getirir şu an konuşmak için erken ama uzun yıllar Kırmızı-Lacivertli ekibin kalesini korumak istiyorum.Her genç futbolcunun hayali olduğu gibi benim de  hedefim burada kendimi gösterip  daha üst liglerde oymamak. İnşallah bu gerçekleşir. Takım olarak iyi bir sezon geçirdiğimiz soymayabilirim. Zor bir sezon geçirdik ama sonuçta takım ligde kadı. İnşallah benim için  hayırlısı olur. Benimde var bir hayalim “
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi