TFF İkinci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor,Cumartesi günü  oynayacağı Kastamonu maçının hazırlıklarına devam ediyor. Kırmızı-Lacivertli ekip bugün Devrek’e giderek maçın oynanacağı ilçe stadyumunda prova gerçekleştirdi.
Teknik Patron Şenol Demir nezaretinde yapılan antrenmanda futbolcuların hırsı oldukları gözlendi.
Zorlu maçı kazanarak  yeniden çıkışa geçmek istediklerini ifade eden Şenol Demir, futbolcularına Kastamonu maçının zor geçeceğini söyleyerek  uyarılarda bulundu. 14 puanla  sekizinci sırada bulunan Kırmızı-Lacivertli ekip,  geride kalan 9 haftada 2 galibiyet 5 beraberlik 2 yenilgi ile 11 puan toplayan rakibimi mağlup etmek için mücadele edecek.
7 MAÇTIR YENİLMİYORLAR
Sezonu üst üste aldığı iki yenilgi ile başlayan Kastamonuspor, daha sonra oynadığı 7 maçta 5 beraberlik,2 galibiyet aldı. Kırmızı-Siyahlı ekip son 7 maçında hiç yenilmedi.
Kolay kolay kaybetmeyen ve grupta en fazla berabere kalan takımların başında gelen Kastamonuspor, Zonguldak deplasmanından da iyi bir sonuçla ayrılarak  yenilmezlik serisini sürdürmek istiyor.
Öte yandan Türkiye Futbol Federasyonu Devrek ilçe stadyumunda oynanacak olan maçın saatini 30 dakika geriye çekerek 14.30 olarak güncelledi.
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi