TFF İkinci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, hafta sonunda kendi sahasında oynayacağı Serik Belediyespor maçının  provasını Kilimli sahasında yaptığı çift kale maçla  gerçekleştirdi.
Şenol Demir nezaretinde yapılan çift kale maçta  futbolcuların istekli olmaları teknik ekibi memnun etti. Geçtiğimiz hafta deplasmanda aldıkları 3 puanı daha değerli kılmak için Pazar günü oynanacakları Serik Belediyespor maçını kesinlikle kazanmak zorunda  oyduklarını belirten Şenol Demir , oyuncularına bu konuda uyarılarda bulundu. Güçlü  bir rakiple zorlu bir maça çıkacaklarını belirten  Şenol Demir, şunları söyledi.” Zorlu bir maça daha çıkıyoruz. İlk yarının bitimine 6 maç kaldı. Biz bu maçlardan alabildiğimiz kadar çok puan alıp ilk yarıyı iyi bir yerde bitirmek istiyoruz. Sakat olan futbolcumuz Öner Talha aramıza döndü.  Elimiz biraz daha güçlendi. Pazar günü  oynayacağımız maçı kazanarak üst sıralara tırmanışımızı devam ettirmek istiyoruz”
DEMİR KULÜBEDE YERİNİ ALACAK
Öte yandan iki hafta önce oynanan Kocaelispor maçında kırmızı kart gören Şenol Demir 1 maç ceza almıştı. Kırşehir maçı sonrası  cezası biten Şenol Demir, Pazar günü oynanacak maçta takımın başında sahaya çıkacak ve kulübü yerini alacak.”

HABER:ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi