Deplasmanlı Bölgesel Lig 5. Grupta mücadele eden Kdz.Ereğli Belediyespor, hafta sonunda  kendi sahasında Karabük İdman Yurdu ile karşılaştı. Müsabaka 2-2 berabere sonuçlandı.
Karşılaşma  sonrası ‘ Karabük İdman Yurdu’nun otobüsü taşlandı’ şeklinde çıkan  haberler üzerine   Genç Ereğliler taraftar  grubundan açıklama geldi. Cevap haklarını kullandıklarını belirten Genç Ereğliler taraftar grubu  Karabük camiasının pireyi deve yaptığını, kaybettiği puana kılıf aradığını ileri sürdü.
Genç Ereğliler Taraftar Grubunda yapılan açıklama şu ifadelere yer verildi;


"Hafta sonunda oynanan Kdz.Ereğli Belediyespor- Karabük İdmanyurdu karşılaşması sonrası bir haber ajansı tarafından medyaya servis edilen haberleri okuyunca   “Habbeyi kubbe yapmak,” deyimi aklımıza geldi. İster istemez de kendi kendimize sorduk ; “Bu haber ajansı, 2 taraftar otobüsümüzün sağlam camının kalmadığı Karabük deplasmanı dönüşümüzde neredeydi? Karşılaşma öncesi Karabük seyircisinin sosyal medya üzerinden yaptığı tahrikler ve  ortamı geren girişimlerine rağmen Ereğli seyircisi  maç öncesi, sırası ve sonrasında sağduyusunu göstermiş, kaybedilen 2 puana kılıf bulma gayretinde olan Karabük yönetimi, futbolcusu ve taraftarı ise   pireyi de deve yapmadaki hünerlerini ortaya koymuştur.
Gerçi biz bu filmi Karabük’ün puan kaybettiği Devrek, Yenicağ başta olmak üzere nedense tüm deplasmanlar da izlemiştik!
Ne demişler ; Üzdüysen üzüleceksin, Kırdıysan kırılacaksın, yıktıysan yıkılacaksın!"


(SPOR SERVİSİ)

Editör: Haber Merkezi