Deplasmanlı Bölgesel Lig’de 
5 yıl aradan sonra mücadele edecek olan Kilimli Belediyespor’da, 2021-2022 sezonunda takımda yer alacak olan 28 kişilik kadro son şeklini aldı.
Deplasmanlı Bölgesel Lig 5’inci Bölge 3. Grupta mücadele edecek olan Kilimli Beleiyespor, yaklaşık 1 aydır hazırlıklarına 
Antrenör Serkan Bankoğlu nezaretinde sıkı şekilde devam ediyor.Dğer rakiplerine göre biraz geç başlayan sarı-Siyahlı ekip, bir yandan da kadrosuna şekillendirmeye çalıştı.
Tecrübeli antrenöre Serkan Bankoğlu’nun raporu doğrultusunda bir çok oyuncu antrenmana çıktı. Bunların içinden ayrılanlar oldu.
Kadrosuna son şekli veren Serkan Bankoğlu, 5’i iç transfer olmak üzere 28 kişilik kadrosunu açıkladı. 
Sarı-Siyahlı ekibin kadrosunda şu isimler yer aldı:
İÇ TRANSFERLER: Uğur Akyüz, Ferhat Turkoğlu, Taner keskin, Emre Demirel, Canberk Bektaş
DIŞ TRANSFERLER:
Ali Efsat Aydın, Abdulkadir Yurttaş, Berat Aydın , Bünyamin Saraç, Ceyhun Yazar ,Emrehan Bayzan , Furkan Çakır, Furkan Tezcan, Hamit Çevik, Hayati Genç, İbrahim Çelik, Mertcan Erkan, Muhammet Keskin , Musa Kaya, Oğuz Küçük, Onur Yüksel , Tolga Aktekin ,Uğurcan Şen ,Umutcan Oruçoğlu.
Sarı-Siyahlı ekibin birkaç oyuncuyu daha kadrosuna katabileceği ifade edilirken, mayıs ayı sonunda başlayacağı açıklanan yeni sezon öncesi tüm lisansların hazır olacağı belirtildi.
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi