Türkiye Tenis Federasyonu tarafından Türkiye’nin en eski   tenis kulüplerinden biri olan Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübüne Ağustos ayı içinde 2 büyük ulusal tenis turnuvası verildi. 

        Zonguldak kentini tenis sporunda 69 yıldır temsil eden , 1951 yılında inşa ettikleri tesislerde  Spor Bakanlığımızın ,Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün ve Türkiye Tenis Federasyonunun Türkiye şampiyonaları,il birincilikleri,okullar arası turnuvalar, Valilik teşvik turnuvaları , antrenör ve hakem eğitimleri gibi birçok  faaliyetlerini başarıyla ve hiç aksatmadan yürüten Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü ülkemiz ve tüm dünyada yaşanan pandemi  nedeniyle mart ayında ara verilen organizasyonlara tekrar başlıyor. 

    Türkiye Tenis Federasyonu tarafından  Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübüne verilen ve  12 Yaş Ulusal Tenis Turnuvası  10 -13  Ağustos tarihleri arasında  , Büyükler (veteran) Tenis Turnuvası ise 27-30 Ağustos tarihleri arasında Zonguldak’da  yapılacak olan organizasyonlara çok sayıda tenisçinin katılması bekleniyor. 

    Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü Yönetim Kurulundan yapılan açıklamada " Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübümüz ; kuruluş tarihi olan 1951 yılından beri Zonguldak kentinin tenis sporu ile ilgili tüm sportif ve eğitim faaliyetlerini yürütmek,Türkiye'nin en eski ve tarihi tesisi olan Tenis Deniz İhtisas  Kulübü tesislerini korumak,yaşatmak ve sürekli geliştirmek için görev yapmakta,kamu yararına çalışan bir spor kulübü derneği olarak hizmet vermektedir. Spor Bakanlığımızın,Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzün ve Türkiye Tenis Federasyonunun tüm tenis faaliyetleri kulübümüz tarafından başarıyla ve de   aksatılmadan  gerçekleştirilmektedir. Pandemi nedeniyle ara verilen dönemde  Kulübümüzün kurulduğu yıllarda inşa edilen  şehir merkezimizin büyük organizasyonları gerçekleştirebilecek tek tesisinin  her türlü bakımı ve yenilenmesi kulübümüzce yapılmıştır. Ağustos ayı içinde tekrar faaliyetlere başlıyoruz.12 Yaş ve Büyükler tenis turnuvaları virüs salgını nedeniyle verilen ara sonrası şehrimizde gerçekleştirilecek büyük organizasyonlardır.Covid-19 Önlemlerinin kulübümüzce tam olarak alındığı tesislerde bu organizasyonları düzenlemekten büyük mutluluk duymaktayız. Tesislerin hiç kapanmayan kapısı bu güzel yarışmaları izlemek üzere maske,mesafe ve hijyen kurallarına uymak şartıyla tüm spor severlere her zaman olduğu gibi açıktır" (SPOR SERVİSİ)

Editör: Haber Merkezi