TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, erteleme maçında Vanspor’a 1-0 mağlup oldu. Rakibi karşısında  girdiği sayısız gol fırsatında yararlanamayan, birde penaltı kaçından Zonguldak Kömürspor, tek kale oynadığı maçı 1-0 kaybetti. Vanspor’un tecrübeli halecisi Haydar, mükemmel bir performans sergilediği maçta 1’de penaltı atışı kurtararak adeta yıldızlaştı.
Maçtan sonra kısa bir açıklama yapan Zonguldak Kömürspor’un  teknik patronu Şenol Demir, Haydar’ı geçemediklerini belirterek şu ifadelere yer verdi:” Öncelikle kazanmayı çık istediğimiz, sayısız gol kaçırdığımız maçı kaybettiğimiz için üzgünüz. Kendi oyuncularım ellerinden gelenin çok fazlası yaptılar. Şans faktörü yanımızda değildi. Oyuncularımdan razıyım hepsini tebrik ediyorum.  Ancak  bu kadar oynanırdı. Mücadeleyi herkes göndü.
7 -1,  8-1 bitecek bir müsabakayı rakip ceza sahamıza girmeden yenildik. Uzun yıllardır böyle kaleci performansı görmedim. Penaltı çıkardı. Şutları çıkardı ,karşı karşıya çıkardı tek başına müsabakayı alan Haydar i tebrik ediyorum”

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi