TFF İkinci Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Zonguldak Kömürspor yönetimi, yeni sezon öncesinde destek ziyaretlerinde bulunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta İstanbul’da bir dizi ziyaretlerde bulunan Kulüp Başkanı  Sabit Danış, hafta başında Pomanya’ya geçmişti. Bakan Danış il dışı ve yurt dışında  ziyaretlerine  devam ederken, Zonguldak Kömürspor A,Ş Başkanı  Hakan Hürfikir ve 
Genel Kaptan Erim Zeki Berberoğlu il içinde destek turlarında buluyorlar. Başkan Hürfikin ve Genel Kaptan Berberoğlu,Berberoğlu, Genel Maden İşçileri Sendikası  Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri ve aynı zamanda Zonguldak Kömürspor Başkan Yardımcısı olan Tayfun Demir’i ziyaret ettiler.
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sırasında yeni sezon ile ilgili çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.
Ziyarette GMİS Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir, her sezon olduğu gibi bu sezonda Zonguldak Kömürspor’a destek  olduklarını ve olmaya devam edeceklerini söyledi.  
Zonguldak Kömürspor A.Ş Başkanı Hürfikir ve Genel Kaptan Erim Zeki Berberoğlu, Genel Maden İşçileri Sendikası  yönetimi ve Demir’e yaptıkları destekten dolayı teşekkür ettiler.
A.Ş Başkanı Hakan Hürfikir, el birliği ile takımı daha iyi yerlere taşımak için  ellerinden geleni yaptıklarını, bu doğrultusunda  destek beklediklerini ifade etti.

(SPOR SERVİSİ)

Editör: Haber Merkezi