Türkiye Futbol Federasyonu ile  Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği organizasyonu ile Milli takım alt yapı havuzuna oyuncu kazandırmak için Milli takım seçmeleri yapılacak.
TFF Bölge antrenörü  Fikret Çeliktaş ve  TÜFAD yönetim kurulu üyeleri aynı zamanda kent antrenörü olan Nihat Ürer ve Yılmaz Yavuz nezaretinde 6 Eylül Salı günü Fener sahasında yapılacak seçmelere Bartın, Karabük ve Zonguldak’tan 2009 doğumlu oyuncular katılacak.

Konu hakkında  bilgi veren TÜFAD yönetim kurulu üyesi ve Kent Antrenörü  Yılmaz Yavuz, şu bilgilere yer verdi: "Milli takım alt yapı havuzuna oyuncu kazandırmak için 2009 doğumlu sporcuların katılımı ile  seçmeler yapacağız. Zonguldak,Bartın,Karabük illerinden sporcular katılacak. Seçilecek olan oyuncular Ankara Bölge karmasını oluşturacak. TFF Bölge Antrenörü Fikret  Çeliktaş nezaretinde Nihat Ürer hocamızla birlikte organize edeceğiz. Bizim takım ettiğimiz oyuncuların yanı sıra antrenör arkadaşlarımız  yetenekli sporcularını  seçmelere getirebilir. Biz TÜFAD yönetim kurulu olarak katılacak olan sporculara şimdiden başarılar diliyoruz.”

HABER: Ersin Çorbacı

Editör: Haber Merkezi