Basketbol Zonguldak İl Karması Erkek takımı, geçen hafta   Giresun’da yapılan çeyrek final maçlarında  başarılı olarak yarı  finale adını yazdırdı.
Giresun'da gerçekleştirilen U14 Analig Basketbol müsabakalarında Zonguldak İl Karması 3 maçta 3 galibiyet alarak yarı finallere kaldı.
Zonguldak’ı, Giresun’da U14 Analig çeyrek finallerinde temsil etmeye giden Zonguldak İl Karması takımı, Karabük, Ordu ve Bayburt takımları ile yaptığı maçları kazanıp 3 te 3 yaparak  grup birincisi oldu.
Zonguldak İl karması  8 Haziran’da Malatya ilinde yapılacak olan yarı final müsabakalarında başarılı olarak finale yükselmek istiyor.
Giresun’da başarılı performans sergileyen oyuncularını kutlayan Antrenör  İsmail Öner, şu bilgilere yer verdi”  Giresun’da yapılan  çeyrek final maçlarında 3 maçımızı da kazanarak grubumuzda birinci olduk ve yarı finale yükseldik. Yarı final maçları Malatya ilende yapılacak. İnşallah orada da başarılı olarak final bileti alacağız. Bize destek olan Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Hakan Yükel’e  ,Basketbol İl temsilcimiz Adnan Yakut’a ve  sporcularımızın velilerine çok teşekkür ediyorum”
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi