TFF İkinci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, hafta sonunda  kendi sahasında oynadığı maçta Bucaspor ile karşılaştı. Grupta lider durumda bulunan  ve tecrübeli  oyunculardan kurulu rakibi karşısında özellikle ilk yarıda iyi bir oyun sergileyen Zonguldak Kömürspor’lu futbolcular gösterdikleri  üstün mücadele beğeni kazandılar. 1-0 geriye düştükleri maçı 1-1 berabere tamamlayan Kırmızı-Lacivertli futbolcular  kendi sahasında güçlü rakiplerine adete kök söktürüyor.
MÜCADELE ÜST SEVİYEDE 
Müsabakayı değerlendiren Zonguldak Kömürspor Teknik Patronu Şenol Demir,’ Her seferinde bunları dile getiriyorum ama  bu işler biraz da imkan meselesi. Rakibin 2 futbolcusuna verdiği para bizim takımın komple bütçesine denk. Lig  görmüş kaliteli oyunculardan korulu bir ekip. Bizim ise kadromuz kısıtlı. Sakat ve cezalı oyuncularımız var. Ercüment ve Embiya gibi iki önemli oyuncumuzdan faydalanamıyoruz. Buna iyi bir oyun sergiledik. 90 + da rakip oyuncunun şahsi becerisi ile  bizim ceza sahasına girip çektiği şut dışında net pozisyonları yok. Bizim birkaç pozisyonumuz var. Fatih Bektaş, karşı kaşıya kaldığı pozisyonda istediği vuruş yapamadı.
Bana göre ilk yarıda  duran toplan ceza sahasına yapılan ortada  Hakan Çevik’e yapılan hareket  penaltı. Hakem tersini verdi. Hakan Çevik’in golden önce kaçırdığı pozisyon var. Baktığımız zaman  rakibe boyun eğmedik. İyi oynadık. Sonuçta  maç berabere bitti. 1 puan hiç yoktan iyidir. Oyuncularımızı kutluyorum. Hafta sonunda oynayacağız Uşak maçından için bir sonuçla  ayrılıp Play-Off yarışanını sonuna kadar sürdürmek istiyoruz.

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi