TFF İkinci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, hafta sonunda kendi sahasında oynayacağı Balıkesir maçı hazırlıklarına devam ediyor. Son iki maçından 4 puan toplayan  Kırmızı-Lacivertli ekip Pazar günü oynayacağı zorlu maçı kazanarak Play-Off iddiasını sürdürmek istiyor.
Balıkesir maçına çok önem veren  Teknik Patron Şenol Demir, antrenman öncesinde futbolcuları  ile yaptığı konuşmada ‘ rakibin alt sıralarda olması kimseyi yanıltmasın. Zor bir maç bizi bekliyor’ dedi. Demir, şöyle konuştu” Bu hafta Balıkesir ile oynayacağımız maçı  kolay diye sakın kimse düşünmesin. Balıkesir zor bir takım. Puan ortalaması da bunu gösteriyor. 19 oldular. Yeni bir hocaları geldi. Bizim için de bu müsabaka çok çok önemli. Kazandığımız zaman 30 puan yapacağız. Diğer takımlarda puan kaybedebilir. Bu hafta taraftarımızın çok ciddi bir şekilde buraya akması lazım. Bu maçı  kazanmak için elimizden  geleni yapacağız”
Konuşmaların  ardından ısınma hareketleri ile başlayan çalışma teknik-taktik ve kenarlardan yapılan ortalarla gol çalışması ile  devam etti. Antrenmanda futbolcuların  hırslı görünmeleri teknik ekibi memnun etti. Kırmızı-Lacivertli ekipte Pazar günü oynanacak zorlu maç öncesinde sakatlığı devam eden Ercüment Eray Ataklı dışında sakat futbolcu bulunmuyor.

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi