Zonguldak'ta alt yapıya verdiği önemle Türk Futboluna oyuncu kazandıran Sarayspor, 2021-2022 sezonunu başarı ile tamamladı. U14 takımı il şampiyonu oldu. U11-12 takımı minikler futbol şenliğini başarı ile tamamladı.
Kurulduğu günden bu yana toplam  kupayı müzesine götüren Sarayspor, Belediye Başkanı Selim Alan'ı makamında ziyaret etti.
Başkan Alan minikleri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Antrenörler Turan Altıntaş ve  Hakan Sağlam'ın hazır bulunduğunu ziyarette Alan'a desteklerinden dolayı plaket taktik edildi. Ziyaret hakkında açıklama yapan Turan Altıntaş şu ifadelere yer verdi;
"2021-2022 sezonunu U11 ve U12 de grup şampiyonluğu U14 de Zonguldak şampiyonu olarak tamamladık. Totalde 12 yılda 32. Şampiyonluğumuzu almanın gururu ile bize destek olan sayın Selim Alan'a teşekkür ziyaretinde bulunduk. Bizim için siyasi görüşü ne olursa olsun çocukların sosyal gelişimine katkı sağlayan herkes bizim için baş tacıdır. Başkanımızda her sezon mümkün olduğunca kulüplerimize destek olmaya çalışıyor. Kendisine kulübümüz ve çocuklarımız adına şükranlarımızı sunuyoruz."

Editör: Haber Merkezi