Zonguldak’ta sadece alt yapı kategorilerinde faaliyet gösteren ve öncelikli hedefi Türk futboluna oyuncu kazandırmak olan Saray Spor'un üç futbolcusu Fenerbahçe’nin kamp programına davet edildi.
Sarayspor Futbol Okulu'nda yetişen birçok oyuncu Türkiye'nin önde gelen kulüpleri tarafından yakından takip ediliyor. Sarayspor ailesi 3 oyuncusunu Türkiye'nin 4 büyüklerinden biri olarak bilinen Fenerbahçe tarafından kampa alınması gururla karşılandı.Saray Spor'u kuran, Kulüp Başkanlığı ve antrenörlük yapan, aynı zamanda öğretmenlik gibi kutsal bir görevi yürüten ve ülkemize faydalı bireylere yetişmesinde büyük emeği olan Turan Altıntaş konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;
"GURURLUYUZ"
"Hocalarımızın girişimleri sonucu Fenerbahçe scoutları tarafından gelişimleri takip edilen 2011 doğumlu sporcumuz Alaattin Gonca 2012 doğumlu sporcumuz Aden Alkan ve İsmail Eymen Çetinkaya Fenerbahçe spor kulübü tarafından  2 günlük kamp programına davet edildi. Türk futboluna yeni yıldızlar kazandıracak olmanın gururunu yaşıyoruz”

Haber: Ercan Aygün

Editör: Haber Merkezi