Bugün saat 16.00’da Çaycuma ilçe stadyumunda  haftanın ilk antrenmanını yapacak olan Zonguldak Kömürspor’lu futbolcular, 3 gün süre ile SEKA tesislerinde kamp yapacak.

Perşembe günü şehre dönecek olan futbolcular, çalışmalarına kaldığı yerden devam edecek

TFF İkinci lig Beyaz  Grupta mücadele eden Zonguldak Kümürspor, hafta sonunda İstanbul deplasmanında oynadığı ve 2-0 geriye düştüğü maçta Sarıyer ile 2-2 berabere kalarak haftayı 1 puanla kapatmıştı. Cumartesi günü oynanan ve 2-2 berabere sonuçlanan Sarıyer maçı sonrası izin verilen Kırmızı-Lacivertli futbolcular bugün (Salı günü) Çaycuma SEKA tesislerinde kampa girecekler ve Perşembe gününe kadar Çaycuma’da çalışacaklar.

Perşembe günü şehri dönecek olan Kırmızı-Lacivertli futbolcular, son hazırlıklarını tamamlayacaklar.  Kulüp Başkanı Süleyman Caner, takımın son durumunu değerlendirirken  hafta sonu deplasmanda 2-2 berabere kaldıkları Sarıyer'den oyun ve kalite anlamında üstün olduklarını, son dakikada direkten dönen topla galibiyeti kaçırdıklarını söyledi. Sarıyer karşısına galibiyet parolasıyla çıktıklarını ifade eden Caner, "Ama oyun olarak üstün olmamıza rağmen, kalemizde gördüğümüz 2 golle 2-0 yenik duruma düştük. Futbolcularımız kalite olarak yine üstündüler. Bunu sahada en iyi şekilde ortaya koyarak 2-0'dan maçı 2-2'ye getirmeye başardılar. Başta Teknik Direktör Serkan Afacan olmak üzere bütün futbolcularımı tebrik ediyorum. İstanbul deplasmanında takımını yalnız bırakmayan gerek buradan gerek oradan gelen taraftarımız var. Hepsine teşekkür ediyorum. Takımlarını yalnız bırakmadılar, 90 dakika boyunca destek verdiler" diye konuştu.

"SAMSUNSPOR GÜÇLÜ BİR RAKİP"

Hafta sonu sahalarında karşılaşacakları Samsunspor'un güçlü bira rakip olduğunu aktaran Caner, şunları kaydetti:

"Önümüzde Samsunspor maçı var. Tabi ki Samsunspor da taraftarı ile gelecek.Güçlü bir rakiple oynayacağız. Biz de en iyi şekilde hazırlanıp Samsunspor maçından galibiyetle ayrılmayı arzu ediyoruz. Onun için pazar günü maçın bayram havasında olmasını istiyorum. Pazar günü merkez, ilçeler ve beldeler olsun herkes maça gelerek takımına destek versin. Çocuklar da sahada gereğini yaparsa puan ya da puanlarla ayrılırız.”

Editör: Haber Merkezi