Teknik Patron Şenol Demir nezaretinde Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda yapılan antrenman yaklaşık 2 saat sürdü. Antrenman öncesi oyuncuları ile saha  içinde kısa bir konuşma yapan Teknik Patron Şenol Demir, onlara İskenderun maçının önelini allattı.
Depremden sonra  ligin kaldığı yerden devam edeceğini belirten Teknik Patron Şenol Demir, takımın son durumu hakkında şu bilgilere yer verdi” Yaşadığımız deprem felaketinden dolayı 1 aydır Ülke olarak zor bir süreçten geçtik. Bu arada elimizden geldiğince hazırlanmaya çalıştık. Sakatlıklarımız var.Bu sakatlıklar zeminle alakalı. Sentetik zeminde antrenman yaptığımız için oluyor.Sentetik sahada antrenman yapmamızın zorluklarını yaşıyoruz. İnşallah bu  tesis sorunu bir an önce çözülür.
PUANLA DÖNMEMİZ ŞART
 Play-Off iddialarını sürdürmek için zorlu maçtan puanla dönmek istedikleri belirten Demir, ‘Yenemiyorsak yenilmeyeceği’ diye konuşarak sözlerine şöyle devam etti:” Hafta sonunda  güçlü rakibimiz İskenderunspor ile  İstanbul’da karşılaşacağız.  Puan yada puanlarla dönmek istiyoruz. İskenderun ile aramızdaki puan farkı sadece 6. Eğer bu maçtan puanla dönersek önümüzdeki hafta  Diyarbakır maçını hükmen kazanacağımız için avantajlı duruma geçeceğiz. Aradaki farkı bir anda  kakapatabiliriz. Bu yüzden  hafta sonunda oynayacağımız maçtan en kötü ihtimalle yenilmeden ayrılmalıyız. Hem ligden komama adına  hem de iddiamızı  devam  ettirmek adına kesinlikle puanla dönmeliyiz.Bu düşünce içinde oynayacağız. 
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi