Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü  Hakan Yüksel, İlçe Spor Müdürleri, Gençlik Merkezi Müdürleri ve Yurt Müdürleri ile bir toplantı gerçekleştirdi.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleşen toplantıda 2021 yılı değerlendirmesi  ve 2022 yılında yapılacak olan faaliyetler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.
Toplantı hakkında bilgi veren Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, şunları söyledi” Çarşamba-Perşembe günleri önce Karabük,sonrada Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulunduk. İlimizde yapılacak olan spor yatırımları ile ilgili  görüşmelerimiz oldu. Karabük’te  koruma kurulunda ilimize yapılacak olan yüzme havuzu yeri ile ilgili görüşmemiz oldu. Daha sonra Ankara’da bakanlıkta ilimize yapılacak olan yatırımlarla ilgili görüşmelerimiz oldu. Görüşmelerimiz olumlu şekilde sonuçlandı.Dönüşümüzde ilçe  müdürlerimiz, gençlik merkezi ve yurt  müdürlerimiz ile bir  toplantı düzenledik. 2021 yılı değerlendirmesini yaptık. 2022 yılında yapılacak olan  faaliyetler  hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. İnşallah  2022 ylında 2022 yılı çalışmalarının üstüne çıkıp   faaliyetlerimize devam edeceğiz”
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi