Türkiye Atletizm Federasyonunun 2021 yılı faaliyet programında yer alan Küçükler Atletizm Festivali yarışmaları Ankara’da yapıldı.
Yarışmalara toplam 10 il takımı katıldı.
Zonguldak’ı temsil eden ve İpek Karaöz, Ezgi Naz Durmuş, Ebrar Öztürk, Ece Usta, Ecrin Kabasakal ve Nisanur Türkmen ‘den oluşan takım başarılı yarışmalar çıkartarak ilk 5’te yer aldı.
Pandemi döneminin ardından aylar sonra çıktıkları yarışmalarda tecrübe kazandıklarını belirten Atletizm İl Temsilcisi Erol Emral, yaptığı açıklamada şunları söyledi” Uzun bir pandemi kısıtlamalarından sonra küçükler kategorisinde ilk yarışımıza Ankara’da katıldık. Toplam 10 takım mücadele etti. Çok fazla hazırlanma imkanı bulamadan katıldığımız Bölge yarışmalarında iyi bir performans sergileyen 2008-2010 doğumlu sporcularımız ilk 5’te yer aldılar.Hedefimiz de uzun süre sonra katıldığımız toplantıda tecrübe kazanmak ve sporcularımızın performansını görmekti. Bizim için iyi oldu. İlk 5’i hedefliyorduk. Bu hedefi tutturduk. İleride daha yukarılara tırmanmak için mücadele edeceğiz. Bayrak takımımız serisinde 2. Oldu. Genel sıralamada 4. Oldu. Çalışmalarımız ileriye yönelik devam ediyor. Önümüzdeki günlerde yine yıldızlar müsabakaları yapılacak. Hazırlıklarımız devam ediyor. Katılacağımız Yıldızlar yarışmalarından iyi bir derece ile dönmek için mücadele edeceğiz” dedi
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi