Zonguldak Belediyesinde 39 yıldan bu tarafa görev yapan 61 yaşındaki Rıza Güvenç  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Kdz.Eregli-  Zonguldak arası yaklaşık 45 kilometre koşarak Cumhuriyetimizin 99 yıldönümünü kutladı.
    Böyle bir anlamlı günde büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Rıza Güvenç şöyle dedi. " Ben Zonguldak Belediyesinde itfaiye eri olarak 20 yıl görev yaptım, halen 19 yıldan bu tarafa Zabıta Müdürlüğünde görev yapmaktayım. Ben her zaman spor yapmaktan büyük bir haz alıyorum. Cumhuriyetimizin 99. Yılında böyle anlamlı güzel bir günde kendi başıma Böyle etkinlik yaparak çok mutlu oldum. Böylece herkesin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyorum diyen Rıza Güvenç  tek arzum Tv- 8 de yayınlanan Survivora katılmak istiyorum, Acun Ilıcanın inşallah benim bu sesimi duyar Survivor  ön elemelerine beni de davet eder. Yaşıma kimse bakmasın gençlere taş  çıkartacak enerjiye sahibim, Survivor katıldığım takdirde finale kadar geleceğime inanıyorum "  dedi.
     Öte yandan Rıza Güvenç' in  yaklaşık Kdz. Ereğli- Zonguldak arası 45 kilometrelik Cumhuriyet maratonu Zonguldak Belediyesi önünde son buldu. ( SPOR SERVİSİ)

Editör: Haber Merkezi