İzmit’ten Şampiyonlukla döndüler
Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübünün alt yapısında yetişen tenisçileri Doruk Doğan ile Alen Aydın 5-8 Mayıs'da İzmit’te yapılan Türkiye Tenis Federasyonu 12 Yaş Hafta Sonu Tenis Turnuvasında gruplarında şampiyon oldular.
İkinci gurupta yer alan Doruk Doğan İstanbul bölgesinden olan rakipleri E.Bayarçelik ve B.Bozkurt ile Sakaryalı A.Akdemir'i mağlup ettikten sonra final maçında da Bursa bölgesinden B.Gürcan'ı 6/2 - 6/3 yenerek gurubunun şampiyonu oldu.
6.Gurupta mücadele eden Alen Aydın ise İzmit,Düzce ve İstanbul bölgesinden olan rakipleri A.Kuralay,E.Ulçay ve E.Süeren'i yenerek finale çıktı.Final  maçında da İstanbullu rakibi D.Demirkolu  6/0 - 6/3 mağlup ederek gurup şampiyonluğunu elde etti.
BAŞKAN ÇETİN ÖZÇEP OYUNCULARINI KUTLADI
Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübünün Başkanı Çetin Özçep  başarı elde eden oyuncuları için bir kutlama mesajı yayınladı. 
Başkan Özçep mesajında şunları ifade etti:  Türkiye'de ilk kurulan  dört Tenis İhtisas Kulübünden biri olması nedeniyle ülke tenis tarihinde önemli bir yere sahip olan ve 1951 yılından beri Zonguldak kentini başarıyla temsil eden Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübümüz yetiştirdiği oyuncuları  ve 71 yıldır yüksek standartlarda hizmet verdiği tesisleri ile hep  mutluluk duymuş ve şehir halkımızın gururu olmayı başarmıştır.
Sürekli çalışarak alt yapıdan yeni tenisçiler yetiştiren kulübümüz bu çalışmalarının karşılığını da şampiyonluk başarılarıyla almaktadır. Kulübümüzün bugüne kadar çıkardığı bir çok şampiyon tenisçilere yenileri eklenmeye devam etmektedir. İzmit'te yapılan 12 Yaş Tenis Turnuvasında şampiyonluk elde eden oyuncularımız Doruk Doğan ile Alen Aydın'ı  ,bu çocuklarımızın ailelerini,Kulüp Antrenörümüz Salih Yıldız'ı kutluyorum ve bizlere daima destek olan kulüp üyelerimiz ile tüm Zonguldak halkına teşekkür ediyorum.

Editör: Haber Merkezi