Zonguldak U-14 Ligi 7. Hafta mücadelesinde geçtiğimiz Cumartesi günü Devrek Eğitimspor ile Çaydeğirmeni Belediyespor Çaydeğirmeni sahasında karşı karşıya geldiler. Maç iki takım antrenörünün  kavga etmesi üzerine  yarıda kaldı.
Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Ahmet Birdal yönetim kurulu adına bir açıklama yaparak  kavga eden iki antrenörü  kınadı.
Yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi”
12.11.2022 Cumartesi günü Çaydeğirmeni sahasında oynanan U14 ligi Müsabakasında Çaydeğirmenispor ile Devrek Eğitimspor Antrenörleri Selçuk Sarı ve Mahmut Topçular Türk futbolunun ve Ülkemizin geleceği Çocuklarımızın önünde birbirlerine çok çirkin ve fiili saldırmalarımı şiddetle kınıyoruz.
Sporun ruhunda Dostluk ve Centilmenlik olduğunun bilinmesini ulu Önder Atatürk’ün dediği gibi 'Ben Sporcunun Zeki,Çevik ve aynı Zamanda Ahlaklısını Severim' Sözünün hiçbir zaman unutulmaması gerektiğini bir kez daha hatırlatmak isteriz.

Futbolumuza yön vermek amacıyla kulüplerimizin başında bulunan, sosyal içerik olarak ta, topluma olumlu mesajlar vermek durumundaki Antrenörlerimizin daha sorumlu ve daha tutarlı davranmaları en büyük dileğimizdir.
Bu rezil ve kötü manzarayı bizlere yaratan antrenör arkadaşlarımızı FAIR-PLAY
anlayışı içerisinde hareket etmeye davet ediyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

(SPOR SERVİSİ)

Editör: Haber Merkezi