Türkiye Futbol Federasyonu ve TÜFAD tarafından Türk futboluna yeni antrenörler kazandırmak amacı ile düzenlenen Antrenör Eğitim Programları devam ediyor.Bu anlamda  Zonguldak’ta 20-29 Mayıs tarihleri C Lisans antrenör eğitim programı  düzenleniyor. Cuma günü başlayan kursa 31 antrenör adayı katılıyor.
TFF Antrenörlerinden Muammer Birdal ve  Ahmet Gün’ün eğitmen olarak ders verdiği kurtsa sabah  teorik, öğleden sonra da sahada uygulamalı  eğitim  yaptırılıyor.
TÜFAD Zonguldak yönetim kurulu  daha önceki kurslarda olduğu gibi bu kursa geçmişte spora  hizmeti geçen ve  2017 tarihinde  hayatını kaybeden M.Suat Ürer’in ismi verildi. 
TÜFAD olarak  hayatını kaybeden  antrenörleri bu şekilde andıklarını belirten Başkan Ahmet Birdal şu ifadelere yer verdi” 20-29 Mayıs tarihleri arasında ilimizde TFF C  antrenör eğitim kursu açtık. Bu kursa daha önce olduğu gibi spora hizmeti geçen mahrum hocalarımızdan M. Suat Ürer’in isminin verilmesini uygun gördük. Kurs sonunda Zonguldak ve Türk futboluna yeni antrenörler kazandırmış olacağız. İnşallah Türk futboluna uzun yıllar hizmet ederek başarılı sporu  yetiştirirler”
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi