Ereğlispor Kulüp Başkanı Kaan Kocaman, Ereğlispor-Üzülmezspor arasında oynanan müsabakayla alakalı açıklamalarda bulunmuş, Üzülmezspor'un tecrübeli oyuncusu Uğurcan Özkan'ın "cinsel organını tutarak taraftara hareket yapma" eyleminde bulunduğunu iddia etmişti. Ereğlispor kulübünün sosyal medya hesabından yapılan açıklamanın ardından Uğurcan Özkan da konuyla alakalı açıklamalarda bulundu.  Özkan yaptığı açıklamada iddiaları kabul etmediğini belirterek, kendilerine hakaret ve tehdit edildiklerini belirtti. 

"İDDİALARI KABUL ETMİYORUM"

Uğurcan Özkan ısınmaya çıkar çıkmaz şahsı adına küfür edildiğini belirtirken açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Zonguldak Ereğlispor Başkanvekili Kaan Kocaman'ın benim için yaptığı açıklamaları kabul etmiyorum. Ereğlispor'un oyuncuları ve taraftarları maç başlamadan soyunma odamızın camına gelip önce küfür ve tehdit ederek camlara vurmaya başladılar. Ardından ısınmaya çıkarken Ereğlispor başkanı Kaan Kocaman ve yanındaki bayan tribünleri ateşleyerek şansım adına küfürlü tezahüratlar yaptırarak, "seni Ereğli'den çıkartırsam namussuz ve şerefsizim" diyerek beni tehdit etti. Başkan Kocaman hem saha içini hem de saha dışını karıştırmıştır."

"KADIN GRUBU BİLE BİZE KÜFÜR ETTİ!"

Başkan Kocaman ile birlikte maçı seyreden kadın grubunun dahi kendisine küfür ettiğini söyleyen tecrübeli oyuncu Uğurcan Özkan, saha içerisine taraftarlar tarafından cam şişe ve çakmakların atıldığı ifade etti. Özkan açıklamasına şu şekilde devam etti;

"Başkan Kocaman tarafından, maç başından sonuna kadar oyuncular ve taraftarlar küfüre zorlanmıştır. Maç içindeyken saha içine atılan cam şişeler ve çakmaklar da bunun en büyük örneğidir. Bayan taraftarın da olduğu grup, şahsım ve takım arkadaşlarıma her türlü küfürü etti. Benim yapmadığım hareketi "yaptı" olarak iddia eden Kaan Kocaman, önce kendi yaptıklarına baksın. Takımını sahaya maç oynamaya değil, küfür ve tehdit ettirmek için çıkarmış. Maçı kaybettikten sonra bu açıklamaları yapması büyük bir acizlik. Başkan Kaan Kocaman, önce kendi ve yanındaki bayan, oyuncuları ve taraftarı gaza getirip maçı katletmesine sebep oldu."

(Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi