TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta 29. Hata maçları hafta arasında oynandı.

8. Sırada yer alan Zonguldak Kömürspor, deplasmanda alt sıralarda yer alan Kastamonuspor ile karşılaştı.
Kırmızı-Lacivertli ekipte  sarı kart cezalısı olan Oğuzhan Matur ve  Fatih Bektaş takımdaki yerini alamadı. Zonguldak  Kömürspor sahaya; Egemen, Emrah Taysı, Hakan Çevik, Mevlüt Çelik,  Emre Kara, Abdülkadır, Ercüment, Aykut Emre, Tarık Akçan, Mümin Uyar, Embiya ilk 11’i ile başladı.
Zaman zaman yağan kar nedeni ile ağır bir zeminde oynanan maçın ilk 15 dakikası  denk kuvvetler şeklide geçti. 23’te gelişen Kastamonu atağında Yiğitali topu  ağlara gönderince takımını 1-0 öne geçirdi.  Zonguldak Kömürspor’da 27’de Hakan Çevik, 33’te Emre  Kara sarı kart gördü. Ev sahibi Kastamonuspor 44. Dakikada 2 değişiklik birden yaptı.  Ömer’in yerine  Bertu, Yasin’in yerine ise  Berkan oyuna girdi.
Müsabakanın ilk yarısı  1-0 Kastomunspor’un üstünlüğü ile tamamlandı.
Zonguldak Kömürspor ikinci yarıya oyuncu değişikliğii ile başladı. Şenol Demir, Tarık’ın yerine  Erdem’i oyuna aldı.
51’inci dakikada gelişen Zonguldak Kömürspor atağında gizli golcü Mevlüt Çelik sahneye çıktı ve attı golle 1-1’lik eğişliği sağladı. Kastamonspor’da 60’ıncı dakikada Kadir Keleş’in yerine Muhammed, Burak Çalık’ın yerine ise Yusuf oyuna girdi. 77’de Abdülaziz’in yerine Ramazan dahil oldu.
Zonguldak Kömürspor’da 46’da oyuna giren Erdem, 77’de oyundan alınırken yerine Ahmet Akyıldız girdi. Son bölümlerde  baskısını artıran 
Kastamonuspor 86'ıncı dakikada Ergin Keleş'in golü ile 2-1 öne geçti. 90+1’de bir kez daha sahneye çıkar tecrübeli futbolcu Ergin Keleş  güzel bir golle takımını 3-1 öne geçirdi. Müsabaka 3-1 Kastamonuspor’un galibiyeti ile tamamlandı.

Bu sonuçtan sonra 44 puanda kalan Zonguldak Kömürspor, Play-Off sınırından iyice uzaklaştı. Kastamonuspor ise 33 puana yükselerek alt sıralardan uzaklaştı.
HABER:ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi