Orhan Demircan Sezonu  Birinci amatör küme merkez grubunda mücadele eden Üzülmezspor, son dakika gollerine engel olmayınca galibiyeti kaçırmanın üzüntüsünü yaşıyor.

Geçen hafta oynanan Tersanespor maçında 2-0
önde iken son dakikalarda yediği gollerle 2-2 beraberliğe razı olan Üzülmezspor, bu  hafta da aynı sonuca yaşadı.
Fener sahasında Capeti Merkez Atölyesi ile karşılaşan Mavi-Beyazlı ekip 27'de Birkan'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Takımını 1-0 öne geçiren golü atan Birkan, 32. dakikada bir penaltı vuruşunu gole çeviremedi. Maçın ilk yarısı 1-0 Üzülmezspor'un üstünlüğü ile sonuçlandı.
Müsabakanın ikinci yarısı büyük çekişmeye sahne oldu. 77. Dakikada  Hakem Tayfun Kurnaz bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Bu kez topun başına geçen Ozan güzel bir vuruşla filelere göndererek Üzülmezspor'u 2-0 öne geçti. 2-0 geriye düşen Capeti Merkez Atölyesi son 10 dakikada rakibi üstünde baskı kurdu.87'inci dakikada gelişen Capeti Merkez Atölyesi atağında İbrahim güzel bir vuruşları skoru 2-1'e getiren golü attı. 88'de Muhammet Ali çift sarı karttan atılınca Merkez spor  sahada 10 kişi kaldı. Maç bu skorla bitecek sanılırken 90+3 'te Muhammet Hamarat serbest atıştan mükemmel bir gol artınca Capeti Merkez Atölyesi 2-2'lik  eşitliği yakaladı. Maç bu skorla tamamlandı. Geçen hafta olduğu gibi bu hafta da 2-0 önde iken son 5 dakikada kalesinde 2 gol gören Üzülmezspor'lu oyuncular  sahadan 2-2 berabere ayrılınca büyük üzüntü yaşadılar. 2-0 geriden gelip 2-2'lik eşitliği sağlayan Capeti Merkez Atölyesi oyuncuları ise son anda kurtardıkları 1 puanın sevincini yaşadılar. Haber:Ercan Aygün

Editör: Haber Merkezi