Filyos’ta “Yolsuz Ömer” lakabı ile tanınan Belediye Başkanı Ömer Ünal’ın yaptığı sahtekarlık ve yolsuzluklar tek tek resmi belgelerde yer aldı. Kamu yararına aykırı olarak plan notları ile oynamaktan, kendisine yakın müteahhitlere kat artırımı sağlamak için imar revizyonu yapmaya ve kıyı kenar yasasını çiğnemeye kadar pek çok yolsuzluğu resmi belgelere yansıyan Ömer Ünal’ın, Filyos halkının aleyhine, kendisine yakın firmaların lehine hareket ettiği belgelerle bir kez daha kanıtlandı.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan

Ve

Sayın İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’nun dikkatine

Filyos halkı tarafından “Yolsuz Ömer” olarak adlandırılan, bugüne değin yaptığı yolsuzluk ve usulsüzlüklerle tanınıp, Ak Parti’ye yakışmayan, beldede Ak Parti adının yolsuzluklarla birlikte anılmasına neden olan, İsmail Recai Şanlı ve Güpgüpoğlu firmaları ile kendi ortaklığı bulunan şirkete kanunsuz olarak rant ve çıkar sağlayan Ömer Ünal, bütün yolsuzlukları Yeni Adım Gazetesi tarafından belgeleri ile birlikte yayınlandığı halde, her nedense yeniden aday gösterilip belediye başkanı seçildi.

Tanıklar huzurunda Sayın Cumhurbaşkanımıza saygı duymadığını söyleyen, Sayın İçişleri Bakanımız hakkında hakarete varan söylemlerle bulunan, Ak Parti Zonguldak milletvekilleri ve İl Başkanı Zeki Tosun hakkında ileri geri konuşan Ömer Ünal’ın, kardeşinin FETÖ’den alınması nedeniyle referandumda Ak Parti aleyhinde çalıştığı Filyos’ta yaşayan herkes tarafından biliniyor.

Ömer Ünal’ın Ak Parti’li olması kendisine “yolsuzluk yapmak” imtiyazı sağlamaz. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın İçişleri Bakanımız buna izin vermez.  Filyos’ta bütün yasa ve mevzuat hükümlerini hiçe sayarak kumsalın ortasında bina inşa eden, kıyı kenar çizgisi içinde kaçak otel inşa edilmesine göz yumup, bu otel hakkındaki yıkım kararını ısrarla uygulamayan, yeşil alanları kendine yakın firmalara rant sağlamak üzere imara açıp peşkeş çeken Ömer Ünal’ın görevden alınması bekleniyor.

Büyükşehir Belediye Başkanlarını bile görevden almaktan tereddüt etmeyen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’nun yolsuzlukları-usulsüzlükleri resmi belgelerle kanıtlanmış olan ve hakkındaki şaibeler ayyuka çıkan Ömer Ünal hakkında gereğini yapacaklarına inanıyoruz.

Seçimlerden önce, aday adaylığı sürecinde bütün yolsuzluk ve usulsüzlükleri gazetemiz tarafından belgeleri ile deşifre edilen Ömer Ünal’ın yeniden aday gösterilmesi için referans olanları da vicdanları ile baş başa bırakıyoruz.

SAYIN SOYLU İKİ MÜFETTİŞ GÖNDERSİN, REZİLLİĞİ KENDİ TESPİT ETTİRSİN

İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya çağrıda bulunuyoruz.

Filyos Belediyesi’ne iki müfettiş göndersin, Belediye Başkanı Ömer Ünal’ın yaptığı bütün yolsuzlukları kendisi tespit ettirsin, Ömer Ünal’ın Ak Parti’yi nasıl rezil-rüsvay ettiğini, nasıl ayaklar altında süründürdüğünü belgeleri ile görmüş olsun.

ÖMER ÜNAL’IN RESMİ BELGELERE YANSIYAN YOLSUZLUKLARINI YORUMSUZ OLARAK YAYINLIYORUZ


(HABER :UMUT İLİKSİZ)

Editör: Haber Merkezi