4 Yıldır vekaleten yürüttüğü Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine asaleten atanan Hakan Yüksel, Zonguldak’a daha iyi hizmet etmek elinden  geleni  yapacağını belirtti.

2001 yıllından bu yana kurumda  görev yapan,  Hakan Yüksel, 2017 senedir Spor İl Müdürlüğü görevini vekaleten  yürütüyordu.

Hakan Yüksel, Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile Cuma günü yayınlanan kararname sonrasında  vekil olarak yürüttüğü Müdürlük görevine asaleten atandı.

Zonguldak’a hizmet etmek için   var gücü ile çalışacaklarını belirten Hakan Yüksel, yaptığı açıklamada şunları söyledi:   “2001 yılında kurumda spor uzmanı olarak başlamıştım. 2001 yılından bu yana kurumun farklı birimlerinde görev yaptım. 2017 yılından itibaren de il müdürlüğünde vekil olarak görev yapıyorum. Bu süreç içerisinde güzel çalışmalarımız oldu. Zonguldak adına, spor adına başarılı çalışmalar gerçekleştirildi. 21 Ocak tarihi itibariyle de daha zor bir sürece girdik. Omuzlarımızda daha fazla yük var. Çünkü Zonguldak adına yapılması gereken çok işimiz var. Daha güzel, daha başarılı ve daha inançlı çalışmalarımızla birlikte Zonguldak’ta ki eksiklerimizi tamamlayarak sporcu yetiştirilmesi açısından hem ilimiz hem de ülkemizi en iyi şekilde temsil etme peşindeyiz. Bu süreç içerisinde bana destek olan tüm büyüklerime, arkadaşlarıma, aileme şükranlarımı sunuyorum. İnşallah hep birlikte daha başarılı işlere imza atacağız. Değerli basın mensubu arkadaşlarımızın da çok destekleri oldu. Onlarla birlikte yaptığımız faaliyetleri, etkinlikleri, projeleri kamuoyuyla paylaşarak ve Ankara’ya ulaşmasını sağlayarak çalışmalarımızı devam ettireceğiz”

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi