TFF İkinci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Zonguldak Kömrüspor, hafta sonunda İstanbul deplasmanından oynayacağı Sarıyer maçın hazırlıklarına devam etti.
Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda yapılan antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonra   teknik taktik çalışması yapan futbolcuların neşeli oldukları gözlendi.
Antrenman öncesinde  açıklamalarda  bulunan Şenol Demir,  sezon başından bu yana  defalarca söylemesine rağmen sentetik sahada yaptıkları antrenman sonrası  sakatlıklar yaşadıkları için üzgün olduklarını belirti.
Embiya ve Ercüment gibi iki önemli oyuncusunun sakatlık yaşadığını belirten Şenol Demir, çok üzgün olduğunu ifade etti. 
KAZANDIĞIMIZ MAÇIN SEVİNCİNİ YAŞAMAYADIK
İkinci Lig Kulübünün sentetik sahada idman yapmasının hiç yakışmadığını belirten Demir şöyle konuştu ”Son iki maçta aldığımız 6 puan sevindirici, herkesi mutlu etti. Ama tabii daha bitmedi, 5 maç daha var. Bağıra bağıra  sesimizi duyuramadık. İki tane sakat verdik.
Bu kadar seslenmeme, uyarmama ve anlatmama rağmen hiçbir çözüm bulamadık. Takımın için çok önemli olan iki oyuncuyu sakat verdik.”
ARTIK YORULDUK
“Biz bu sentetik saha işiyle nereye kadar gideceğiz, ne yapacağız, nasıl edeceğiz bilmiyorum. Gerçekten çok büyük sıkıntım var. Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda antrenmana çıkınca çocukların motivasyonu bile değişiyor. Bu bizim için çok önemli bir konu. İki tane oyuncuyu kaybetmenin üzüntüsünden, Serik Belediyespor maçının sevincini bile yaşayamadık. Ercüment  ve Embiya gibi iki tane oyuncuyu kaybetmek çok üzücü. Ne zaman sakatlıktan dönecekler onu bile bilmiyorum. Hacı Ömer’de sakat sakat idmana çıkıyor.Bu sentetik saha işiyle daha ne kadar uğraşacağız, nereye kadar gideceğiz bilmiyorum.Bu konuda çok büyük sıkıntılarımız var. 2. Lig kulübüsün halen daha sentetik sahada antrenman yapıyorsun. Yazıktır günahtır. Ne zaman çözüm bulacak, Allah aşkına. Yoruldum artık.”dedi
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi