TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor 2021-2022 sezonunu son deplasman maçını  Pazar günü Tarsus İdman Yurdu ile oynayacak.
Ligin ikinci yarısında deplasmanda hiç kaybetmeyen Kırmızı-Laciverti temsilcimiz zorlu Tarsus maçından’ da iyi bir sonuçla ayrılmayı amaçlıyor.
Hazırlıklarına Teknik Patron Şenol Demir nezaretinde devam eden Kırmızı-Lacivertli ekip zorlu deplasmandan puanla dönmeyi amaçlıyor.  Kırmızı-Lacivertli ekip Play-Off mücadelesi veren rakibi karşısında istediği puanı alarak  deplasmandaki yenilmezlik serisine bir yenisini daha eklemek istiyor.
Sezonun tamamlanması için artık iki maçları kaldığını ifade eden teknik patron Şenol Demir, bu iki maçı en iyi sonuçlarla  tamamlayın sezonu hayırlısı ile bitirmek amacında olduklarını belirtti. Ligin  ikinci yarısında deplasmanda hiç yenilmediklerini belirten Demir, Tarsus İdman Yurdu  maçından da  kaybetmeden dönmek için mücadele edeceklerini söyledi.
Bu sezon  oynadığı  16 deplasman maçından  22 puan toplayan Zonguldak Kömürspor’un deplasman karnesi iyi durunda.  Temsilcimizin iç sahada  oynadığı 16 maçta ise 16 puan toplayabildi.
Kırmızı-Lacivertli temsilcimizin deplasmanda aldığı başarılı sonuçlar ligde kalmasında önemli bir pay sahibi  oldu. Zorlu maç öncesinde 52 puanı bulunan Tarsus İdman Yurdu 3. Sırada yer alırken 38 puanla Zonguldak Kömürspor 13. basamakta bulunuyor.
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi