Kırmızı-Lacivertli ekip bu sezon  evinde hiç kaybetmedi. Yenilgisiz gelen takımlara ilk mağlubiyetlerini tattırdı.
TFF İkinci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, Cumartesi günü Devrek ilçe sahasında oynadığı maçta Kastamonuspor’u 1-0 yenerek önemli bir galibiyet aldı.
Büyük çekişmeye geçen maçta golü son saniyede  bulan Kırmızı-Lacivertli ekip hep 3 puanın sahibi olurken, son 7 maçını kaybetmeyen rakibime yenilgiyi hatırlattı.
Embiya Ayyıldız’ın golü ile rakibimi 1-0 yenen Zonguldak Kömürspor’lu futbolcular, karşılaşma sonrası taraftarları ile birlikte  büyük sevinç yaşadılar.
Duygunlarını dile getiren Kırmızı-Lacivertli futbolcular şunları söylediler:
OĞUZHAN YAZICI “Bizim için çok zor bir maç oldu. İlk yarı biz daha iyi oynadık. İkinci yarıda ilk 15 dakika onlar  iyiydi.  Bizim için kazanmak önemliydi. Sonuçta kazandık. Kazandığımız için mutluyuz. Yolumuza  devam ediyoruz”
EMRE KARA ”Son dakikada da olsa  golü bularak kazandığımız için mutluyuz. Play-Off iddiamızın devam etmesi için bu maçı almamız gerekiyordu. Kazanarak iddiamızı devam ettirdik. İnşallah önümüzdeki maçlarda galibiyet serisine  devam  etmeliyiz.  Rakibimiz son anda lige katıldı. Buna rağmen iyi mücadele ediyor. Son 7 maçtır da hiç yenilmiyorlardı. Onları da tebrik etmek lazım. Çekişmesi gezen maçı biz  kazandık. Kazandığımız için sevinçliyiz. “
HÜSEYİN YILMAZ “Amasra’da yaşanan kazada  şehit olan madenci kardeşlerimizin üzüntüsünü yaşayarak sahaya çıktık. Onlara bir kez daha Allahtan rahmet diliyoruz. Maça gelince  çok çekişmeli geçti. Son dakika golü ile kazandığımız için mutuyuz. İnşallah deplasmanda da galibiyet serisi yakalayarak iddiasızını sonunda kadar sürdürmek istiyoruz”
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi