TFF İkinci Lig Kırmızı Grupta  mücadele eden Zonguldak Kömürspor, 15. Hafta mücadelesinde deplasmanda Sarıyer ile karşılaştı. Sarıyer Yusuf Ziya Öniş stadyumunda oynanan maçta  kendilerine ayrılan bölümü  dolduran Zonguldak Kömürspor’lu taraftarlar takımlarını yalnız bırakmadılar.
Zonguldak Kömürspor sahaya;  Ömer Kavurgacı, Emrah Taysı,Emin Altunay, Hakan Çevik, Mevlüt Çelik, Emre  Kara, Eyüp Akçan, Hüseyin Yılmaz, Mümin Uyar, Ömer Doğru, Fatih Bektaş ilk 1’i  ile çıktı. Kımızı-Lacivertli ekipte cezalı olan Oğuzhan Matur ve Aykut Emre Yakut, sakat olan  Embiya Ayyıldız ile  Ercüment Eray Ataklı  kadroda yer almadılar. 
Maça iyi başlayan Sarıyer, 8. Dakikada Berkay Gökmen’in serbest atıştan kaydettiği golle 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla tamamlandı. Zonguldak Kömürspor’lu futbolcular maçın ikinci yarısında da istenilen performansı gösteremediler. HABER: ERCAN AYGÜN
 75’te oyuna giren Ertuğrul Şenlikoğlu, peş peşe gördüğü sarı kart sonrası kırımız kart görerek oyun dışı kaldı.
Maç 1-0 Sarıyer’in galibiyeti ile tamamlandı.
Bu sonuçtan sonra 23 puanda kalan Zonguldak Kömürspor, 7. Sıradan 9. Sıraya indi. Sarıyer ise 16 puana ulaşarak 13. Sırada kaldı.

(SPOR SERVİSİ)

Editör: Haber Merkezi