*** Zonguldak Kömürspor Kulübü Başkanı M. Salih Demir'in çağrısı üzerine, geliri deprem bölgesine gönderilecek olan Zonguldak Kömürspor-Karabük İdmanyurdu karşılaşması 22 Şubat'ta Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu'nda, ikinci maç ise Karabük Şehir Stadyumu'nda gerçekleştirilecek.

Zonguldak Kömürspor Kulübü Başkanı M. Salih Demir geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, Karabük İdmanyurdu Kulübü Başkanlığına çağrıda bulunarak, geliri deprem bölgesine bağışlanmak üzere biri Zonguldak'ta, biri Karabük'te olmak üzere karşılaşma yapılması çağrısında bulunmuş, Demir'in çağrısı Karabük İdmanyurdu yöneticileri tarafından kabul edilerek, maç tarihleri belirlenmişti.

*** Her iki kulübün deprem bölgesine yardım amacıyla yaptıkları anlaşma kamuoyunda takdirle karşılandı. Zonguldak Kömürspor ve Karabük İdmanyurdu taraftarları ile spor çevreleri ve vatandaşlar, " Tüm Türkiye'de olduğu gibi ilimizde de deprem bölgesine yardım seferberliği başlatıldı. Bu kapsamda, Sayın Salih Demir'in çağrısı üzerine iki kulüp yöneticilerinin yardım kampanyalarına yapılacak iki maçın bütün gelirini deprem bölgesine bağışlamak üzere yaptıkları anlaşma son derece anlamlıdır. Tüm sporseverler ile Zonguldak ve Karabük halkını tribünleri doldurmaya davet ediyoruz. Bu karşılaşmalar, Zonguldak ve Karabük'ün spor tarihine geçecek, deprem bölgesindeki kardeşlerimiz adına yapılmış manevi değeri yüksek karşılaşmalar olacaktır. Tribünleri doldurup, deprem bölgesine yardım elimizi bu şekilde de ulaştıralım" şeklinde konuştular.

HABER : Ersin ÇORBACI

Editör: Haber Merkezi