TFF İkinci Lig’de mücadele edecek olan Zonguldak Kömürspor'un Olağan Genel Kurul  gerçekleşti. Mevcut Başkan Salih Demir’in aday olmadığı  ve tek liste ile gerçekleşen kongrede Başkanlığa iş insanı Sabit Danış seçildi. 
Zonguldak Kömürspor’da geçtiğimiz hafta çoğunluğun sağlanamaması  nedeni ile yapılamaya  Olağan Genel Kurulu, Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu'nda gerçekleşti.  Tek liste ile gidilen Kongre’de
İş insanı  Sabit Danış Başkanlığa seçildi.
YÖNETİM KURULU LİSTESİ ŞU ŞEKİLDE OLUŞTU:Sabit Danış, Davut Acar,Adil Dilaver,Erim Zeki Berberoğlu,Güray Topal, Şükrü Öztürk, Vahdettin Velioğlu, Yıldıray Çelik, Nazif Çoraman, Mehmet Ar, İsmail Gülay, Özer İncegül, Murat Candaş, Hakan Kıransoy, Serkan Aycı, Tayfun Demir, Levent Yaman, Orkun Türedi, Fatih Topçu, Cengiz Akbaş, Hüseyin Şengün, Engin Küçükarslan
YEREK ÜYELER: Mehmet Berkan Önal,Yalçın Kandemir,Hasan Yücesan, Savaş Çiloğlu
HAYIRLI OLSUN
Kongre sonrası bir açıklama yapan bir önceki dönemin Kulüp Başkanı Salih Demir, yeni yönetimin hayırlı olması  temennisinde bulunarak  şu düşüncelere yer verdi” Zonguldak Kömrüspor’un olağan gelen kurulu hayırlı ile gerçekleştirdik. Listede  geçen seneden arkadaşlar da var. Yeni isimler de var. Ben hayırlı olmasın temennisinde bulunuyorum. Sabit Danış başkanımıza başarılar diliyorum”
BORÇLARIN BİR KISMINI ÖDEDİK
“Biz geçen sezon göreve seçildiğimiz zaman  ligde kalmayı hedeflemiştik. Ona göre bir takım kurmuştuk. Öncelikle hedefimiz borçları ödemekti. Elimizden geleni yaptık.Takımı ligde kaldı. İmkanları göz önünde bulunduracak olursak bu bizim iyi oldu. Rakam söylemeyeceğimi ama  kulübün borçlarının  yarısına yakınını ödedik. A.Ş Başkanımız Hakan Hürfikir’de bunu yakından takip etti. Yükün bir kısmını  hafiflettik. Biz  Başkanlığı bıraktık diye duyarsız asla kalamayız. Çünkü hepimiz Zonguldakspor’luyuz. Biz bundan önce  olduğu gibi bundan sonra da maddi-manevi  Zonguldak Kömürspor’un daima yanında olacağız. Ben bir kez daha  hayırlı olması temennisinde bulunuyorum. Başarılar diliyorum”
BAYRAĞI YERE DÜŞÜNMEYECEĞİZ
 Yeni Başkan Sabit Danış ise, önceki dönem Kulüp Başkanlığı görevini yürüten Salih Demir’e teşekkür ederek şunları söyledi;”
Öncelikle  hayırlı olması temennisinde bulunuyorum. Ben geçen sene bu yönetimde As Başkan olarak görev yapıyordum, bu sene arkadaşlarımız desteği ile başkanlık bize nasip oldu. Mahcup etmemek için yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte elimizden geleni yapacağız. Ben  Salih Demir Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Geçen sene takıma  maddi –manevi çok büyük destekleri oldu.Bu sezon bize destek olacağını söyledi. Bizim maddi ve manevi her zaman yanımızda olacaktır. Kendisi o sözü bize  zaten verdi. Burada amaç Zonguldak Kömürspor’a hizmettir. Görev geçen sene  Salih Demir başkanımızdaydı. Bu sezene bize nasip oldu. Önemli olan Zonguldak Kömürspor’un şanlı bayrağını yere düşünmemektir. Kim maddi –manevi destek veriyorsa teşekkür ederiz. Yönetim kurulu olarak önümüzdeki günlerde görev dağılımı yapacağız. Daha sonra  yol haritamızı ve  hedeflerimizi açıklayacağız.  Ama ilk  hedefimiz tesisleşme olacaktır. Zonguldak yanımızda olsun. Hep birlikte  layık olduğumuz yere yükselelim.”
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi