TFF İkinci Lig Kırmızı Grupta  mücadele eden Zonguldak Kömürspor, 15. Hafta mücadelesinde Pazar günü  deplasmanda Sarıyer ile karşılaşacak. Hazırlıklarını tamamlayan Kırmızı-Lacivertli ekipte tüm hesaplar puan üzerine yapılıyor.
Geride kalan 14 maçta  topladığı 23 puanla 7. Sırada bulunan Zonguldak Kömürspor, zorlu deplasmandan iyi bir sonuçla dönerek Play-Off iddiasını sürdürmek istiyor.
13 puanla  14. Sırada yer alan Sarıyer ile oynayacakları maçın çok zorlu geçeceğini belirten Teknik Patron Şenol Demir, şunları söyledi” Rakibimiz 13 puanda ama baktığın zaman çok fazla yenilgisi olan takım değil.7 maçı berabere bitmiş bir ekip. Dolayısı ile maç  çok zor geçecek. Grupta kolay maç yok. Onlarda altlardan uzaklaşma yolunda bizim maçı ciddiye alarak kazanmak için oynayacaklardık. Ama bizde Play-Off yarışında var olmak için iyi sonuçla dönmek zorundayız. Eksiklerimiz var. İyi hazırlandık. İnşallah istediğimiz alarak  dönmek için elimizden gelen mücadeleyi vereveğiz”
Öte yandan Zonguldak Kümürspor’da Pazar günü oynanacak Sarıyer maçında  Sakat olan  kanat oyuncusu Ercüment Eray Ataklı ve  santrafor  Embiya Ayyıldız ile cezalı olan orta saha oyuncusu  Aykut Emre Aykut ve sol  bek Oğuzhan Matur,  takımdaki yerlerini alamayacak.
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi