Milli takım alt yapı havuzuna oyuncu kazandırılacak.
Türkiye Futbol Federasyonu ile  Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği organizasyonu ile Milli takım alt yapı havuzuna oyuncu kazandırmak için 2009 doğumlu sporcuların katıldığı seçmeler yaptı.Fener sahasında gerçekleşen seçmeleri Zonguldak,Bartın ve Karabük’ten 100’ün üzerinde  sporcu katıldı.
TFF Ankara Bölge Antrenörü  Fikret Çeliktaş’ın gözetiminde TÜFAD yönetim kurulu üyeleri aynı zamanda kent antrenörü olan Nihat Ürer ve Yılmaz Yavuz nezaretinde  yapılan seçmeler sonrasında  tespit edilen sporcular takip edilmek üzere TFF Ankara Bölge karmasına seçilecekler
Konu hakkında bilgi veren TFF Ankara Bölge Antrenörü  Fikret Çeliktaş, geçen sene 2008 doğumlu sporcuların katıldığı seçmelerden memnun kaldıklarını bu senede yeni yetenekler keşfedeceklerine inandıklarını belirtti. Zonguldak’ın sporcu fabrikası bir il olduğunu belirten Çeliktaş, şunları söyledi”  Zonguldak’tan her sene oyuncu kazandırıyoruz. Zonguldak bir futbolcu fabrikası. Her sene buradan   oyuncu  çıkartıyoruz. Geçen sene 2008 doğumlu sporcuların katılımı ile yaptığımız seçmeler verimli geçmişti. 2009’lu sporcuların seçmelerinden de  yetenekleri  keşfedeceğimize inanıyoruz. Bu çocukların büyük bir şansı var. Önceki senelerde tek sefer semce yapılıyordu. Bu sene 3 kez yapacağız. Bu iyi oldu. Buradan  seçeceğimiz oyuncuları  Milli takım alt yapı havuzunu oluşturmak için TFF Ankara Bölgesi karmasına  seçeceğiz”
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi