Türkiye Futbol Federasyonu İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, ara transferde  kadrosuna takviye yaptı.

Kırmızı- Lacivertli ekip uzun süredir peşinde olduğu santrafor transferini sonunda  bitirdi.

Yaklışık 10 günder takımla birlikte  antrenmanlara çıkan  ve  ve lisans sorununu halletmeye çalıştığı santrafor Haluk Türkeri, transferini  bitirerek lisansını çıkardı.

GOLLERİMLE KATKI VERECEĞİM

Sezon sonuna kadar anlaşılan golcü futbolcu Haluk Türkeri, 10 numaralı  formayı giyecek.

Büyük bir camiaya geldiği için  mutlu olduğunu belirten Haluk, takımın başarısı için elinden geleni yapacağını  belirterek şunları söyledi.” Güzel bir kulübe, büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. Ortan çok iyi. İnşallah bu  büyük camiaya katkı vermek için  elimden  gelen mücadeleyi vereceğim. Bu doğrultuda İnegöl ile zorlu bir maça çıkacağız.  İki takım açısından da çok önemli bir karşılaşma bizi bekliyor. Zor bir maç onacak ama biz galip gelip tehlikeli bölgeden uzaklaşmak istiyoruz.”

EŞİM ZONGULDAK’LI GELMEMDE ETKEN OLDU

Zonguldaklı bir bayanla evli olduğunu, buraya gelmesinde eşinin de etken olduğunu belirten Haluk Türkeri, sözlerine şöyle devam etti,”  Daha önce Zonguldak Kömürspor’a karşı başka takımlarda oynamıştım. Kömürspor’a gollerim de var. Yurt dışından geldim. Denizlispor, Samsunspor, Boluspor, Menemen, Tuzla, Aydın, Bandırma, Kahramamraş ve son 6 ayda ise Adıyamanspor’da forma giydim. Zonguldak Kömürspor’da kaptanlar Sinan Ören, Hakan  Çevik, Hüseyin Yılmaz gibi daha önce başka takımlarda birlikte  oynadığım arkadaşlarım  var. Sağ olsunlar  tüm takım bana yardımcı oluyor. Aynı zamanda benim eşim Zonguldaklı. Eşim de etken olunca kabul ettim. İnşallah  hayırlısı olur.”

HABER: ERCAN AYGÜN 

Editör: Haber Merkezi