Zonguldak’ı bu sezon Kadınlar İkinci Liginde  temsil edecek olan Zonguldakspor 67 Basketbol  takımı, hazırlıklarına sıkı şekilde devam ediyor.
Kasım ayında başlayacak olan yeni sezon öncesinde son hazırlıklarını yapan Zonguldakspor 67 Basketbol takımı ilk kez mücadele edeceği ligde şampiyonluğu hedefliyor.
Antrenör  Murat Başman, nezaretinde  Sporcu fabrikası salonunda gerçekleşen antrenman öncesinde Türk Bayrağı açan teknik ekip ve sporcular Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. yıl dönümünü coşku ile kutladılar.
Kasım ayında başlayacak olan  yeni sezonda Zonguldak’ı başarı ile temsil edeceklerini belirten antrenör Murat Başman, takımın son durumu hakkında şu bilgileri verdi” Yeni sezon hazırlıklarımız devam ediyor. Kasım ayında başlayacak olan yeni sezon maçlarına  kadar tüm hazırlıklarımızı tamamlayacağız.Sezona iddialı bir şekilde hazırlanıyoruz. Bizden beklentinin büyük olduğunu biliyoruz. Yarışması bir takım kurduk. Beklentileri karşılamak için elimizden geleni yapacağız. Zonguldak halkından destek bekliyoruz”
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi