ZONGULDAK VEFASIZLIK YAPMAZ, HİZMET EDENİ BİLİR
Zonguldakspor için beraber olunması gerektiğini vurgulayan Dr. Ömer Selim Alan, Kanal Z ekranlarında yaptığı açıklamada şunları söyledi;
"Zonguldakspordan bir  kuruş para almadım. Cebinden binlerce lira para verdim helali hoş olsun. Keşke gücüm çok olsa  daha fazla versem.
 Ben Zonguldaksporu sporu icraya vermedim.

BİR TANE DOKTORUN BİLE YAPAMAYACAĞINI YAPTIM
 Bir tane doktorun yapmayacağını yaptım, kimlik kartımı verdim 3 sene, niye verdim çünkü deplesmana gidecek para yoktu.Kimlik kartını bir saat vermezler. Şimdi bin pişmanım keşke biraz bencil davransaydın arabayı giydirip oraya gitseydim bakın ben yaptım AK Parti belediyesi yaptı bugüne kadar yapılmayanı yaptık deseydim daha makbuldü demek ki.
Ama dedik ki biz öyle olmasın hep beraber olalım. Zonguldakspor sevdamızda birlik beraberlik olmayacaksak nerede beraber olacağız biz?
AK PARTİ'NİN YATIRIM YAPMASINI KABULLENEMİYORLAR
 Makzonda da aynı şey milli eğitim de aynı şey açık açık şunu desinler; biz AK Parti iktidarını Zonguldak yatırım yapmasını kabullenemiyoruz kardeşim zorumuza gidiyor desinler mazeret uydurmasınlar, helaleşemezsiniz sonra genel başkanları konuşuyor helalleşiriz diye Zonguldak ile helalleşemezsiniz Zonguldak hizmet edeni bilir vefasızlık yapmaz, kimin ne olduğunu bilir . " (HABER ERSİN ÇORBACI)

Editör: Haber Merkezi