Metropolitan Zonguldak Belediyeler Birliği seçimleri gerçekleştirildi. Birliğe üye Belediyelerin başkanları ve meclis üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilen olağan seçim sonucunda yeni isimler belirlendi.
Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem yeniden Metropolitan Zonguldak Belediyeler Birliği Başkanlığına seçildi.
Seçimler sonunda komisyonlara seçilen isimler şunlar:
Başkan: Tahsin Erdem.
1. Başkan Vekili: Altuğ Dökmeci.
2. Başkan Vekili: Kamil Altun.


MECLİS KATİPLERİ:


Asil Üyeler: Atınç Kayınova, Mhemet Erdi Kurt.
Yedek Üyeler: Hürmet Kartal,Necmettin Özcan.


ENCÜMEN ÜYELERİ


Hürmet Kartal, Osman Özkan, Mustafa Sarıvaz, Cevat Aydınlı.


BÜTÇE KOMUSYONU


Tahin Erdem,Altuğ Dökmeci, Kail Altun, Yavuz Palabaş,Şaban Yeten.


ORTAK İŞLETMELER KOMİSYONU
Tahsin Erdem, Aytuğ Dökmeci, Kamil Altun, Yavuz Palabaş, Necmettin Özcan.


PLAN VE UYGULAMA KONUSYONU


Kamil Altun,Şaban Yeten,Necmettin Özcan,Yüksel Mintaş,Seref Karakabak.


TÜRLÜ İŞLEN KOMUŞYONU


Altuğ Dökmeci, Hürmet Kartal, Osman Özkan, Mustafa Sarıva, Volkan Kayı.


TAHSİN ERDEM TEŞEKKÜR ETTİ


Birlik Başkanlığına seçilen Zonguldak Belediye Başkanı Kamil Altun, kendisine duydukları güven ve destekten dolayı Belediye Başkanları ve meclis üyelerine teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı, ”Birlik Başkanlığı görevi bir dönem daha şahsıma verilmiştir.
Bana duydukları güven ve verdikleri destek için tüm belediye başkanlarımıza ve meclis üyelerimize yürekten teşekkür ediyorum.
Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Zonguldak’ımız için omuz omuza, birlik ve beraberlik içinde çalışmaya; ortak akılla şehrimize değer katmaya devam edeceğiz.”

Kaynak: Haber Merkezi