Zonguldak'ta uzun yıllardır yapımı devam eden Tapu ve Kadastro İl Müdürlüğü binası tamamlandı.
Yeni binanın tamamlanması ile birlikte Zonguldak Valiliği'nin en alt katında bulunan Tapu ve Kadastro İl Müdürlükleri yeni hizmet binasına taşınarak hizmet vermeye başladı.

Yeni hizmet binasının 1. ve 2. katında Tapu İl Müdürlüğü, 3. ve 4. katında ise Kadastro İl Müdürlüğü hizmet verecek
Taşınma işlemlerinin henüz devam ettiği yeni binada vatandaşlar tapu ve kadastro işlemlerini sorunsuz şekilde yerine getirebilecekler.


ÇEVİK: YENİ BİNAMIZA VATANDAŞIMIZA DAHA KALİTELİ HİZMET VERECEĞİZ

Kadastro İl Müdürü Halil Serhan Çevik, "Bugün itibaren yeni  binamıza taşındık ve yeni binamıza hizmet vereceğiz. Vatandaşımıza daha kaliteli, daha hızlı hizmet sunabilmek için gerek oturma alanları, gerek teknolojik altyapısının daha iyi olduğu bir hizmet binasına taşındık. Bunu vatandaşımızın hissedeceğine inanıyorum. Zonguldak'ımızda ülkemize hayırlı uğurlu olsun"şeklinde konuştu.


YILMAZ: YENİ BİNAMIZDA HİZMET VERMEYE BAŞLADIK

Tapu İl Müdürü Ersoy Yılmaz, "Bugünden (24 Temmuz) itibaren Zonguldak Tapu Müdürlüğü, artı kadastro müdürlüğü olarak Yeni Tapu Kadastro Hizmet Binamızda ve hizmet vermeye başlıyoruz. Yeni binamıza geçtik. Ufak tefek eksiklerimiz var. Ama bu eksiklikler vatandaş nezdinde vatandaşa hizmet vermemizi engelleyecek eksiklikler değil. Bna güzel, geniş, konforlu bir bina. Bu binada vatandaşa daha iyi, daha konforlu, vatandaşın memnun kalabileceği bir hizmet vermek için çalışmalarımıza başladık. İnşallah. Buraya gelen vatandaşımız bizden aldığı hizmet karşılığında daha daha mutlu bir şekilde müdürlüğümüzden çıkabilecek. Biz de elimizden geldiğince bu güzel ve nezih binamızda vatandaşımıza, vatandaşımızı memnun edecek şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz. Tüm Zonguldak halkına, vatandaşımıza hayırlı olsun" dedi.  

TAPU VE KADASTRO AYRI KATLARDA HİZMET VERECEK
Tapu ve Kadastro'nun ayrı katlarda hizmet vereceğini ifade eden Tapu İl Müdürü Ersoy Yılmaz, "Zemin kat  vatandaşımızın müracaatı, başvuru masası bekleme salonu, artı kantinimiz, vatandaşımız beklerken işte çayını içebileceği bir ortam. Birinci ve ikinci Tapu müdürlüğü. Üçüncü ve dördüncü kat kadastro müdürlüğü en üst katta yemekhane olarak planlandı. En üst katın bir üstü çatıda da  personelimize ait otopark bulunmaktadır. Toplam 5 kat. En üst katta toplantı salonlarımız mevcut. Onun dışında zemin katta dediğim gibi bekleme salonlarımız, başvuru masasımız. Direkt ilk etapta vatandaşımızın irtibata geçebileceği makam zemin kat. Bu şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz" ifadesini kullandı.

(Haber: Ercan Demir)

Editör: Oğulcan Öz