Hafta sonunda 1461 Trabzon'un konu gelecek olan Zonguldak Kömürspor maçın hazırlığına kaldığı yerden devam. Antalya kampını tamamlayan Zonguldak Kömürspor 2 günlük izinin ardından pazar günü oynayacağı 1461 Trabzon maç hazırlıklarına başladı.
Teknik Direktör Şenol Demir nezaretinde Karaelmas Kemal Köksal stadyumunda yapılan antrenmana 21 futbolcu katıldı.
Trabzon maçından puanla ayrılarak sezon 2.yarısına iyi bir başlangıç yapmak istediklerini belirten teknik direktör Şenol Demir takımın son durumu hakkında şunları söyledi:
''GELECEK OYUNCULAR VAR''
“Kampı bitirdik maç haftasına girdik, transferlerimiz aramıza katılmaya başladı. Katılmasını beklediğimiz oyuncular olacak inşallah onlarda kısa zamanda aramızda olurlar. İkinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz.  Tabii ki iyi bir takım Trabzon takımı. Ancak Kırklarelispor takımına evinde 3-0 mağlup oldu. Biz de inşallah kendi saha ve seyircimiz önünde onlardan 3 puan alırız. Düşüncemiz bu.  Ancak rakibin kim olduğu önemli değil.  Rakip 1461 Trabzon’du Erok Esenler olup olması önemli değil.  Biz  Zonguldak Kömürsporuz. Sahaya  çıkıp en iyisini yapmaya ve mutlak galibiyet için saha çıkarız. Bu da bu maçlardan biri olacak.”

Kaynak: Ercan Aygün