TFF İkinci Lig  Beyaz Grupta   alt sıralardan uzaklaşma mücadelesi veren Zonguldak Kömrüspor, sezonun ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapamadı.
Kırmızı- Lacivertli ekip  ikinci yarıda oynadığı 4 maçta  sadece 1 kez kazanırken, 3 yenilgi aldı.

Alınan farklı yenilgiler Kırmızı-Lacivertli Kırmızı-Laciverti ekibe yakışmazken taraftarları  derinden  üzüyor.

Zonguldak Kömürspor, ligin ilk bölümünde oynadığı müsabakalarda kalesinde  26 tane gol görmüştü.  Kolay Kolay gol yemeyen ve  farklı mağlup olmayan Zonguldak Kömürspor’da işler ikinci yarıda tam tersine döndü.
3 MAÇTA  15 GOL YEDİK
Yaptığı takviyelerle ikinci yarıya başlayan Zonguldak Kömrüspor geride kalan 4 maçta sadece 1 galibiyet alırken 3 maçı farklı şekilde kaybetti.
 21. haftada kendi sahasında oynadığı 1461 Trabzon maçını 4-2 kaybeden Kırmızı Lacivertiler, 22. Haftada deplasmanda Erokspor’a 6-2 yenildi. 23. Haftada evinde Afyonspor’u 1-0  mağlup eden Zonguldak Kömürspor,  Pazar  günü ise  Diyarbekirspor’a 5-0 yenildi.
Son 4 maçın 3’ünü kaybeden Kırmızı-Lacivertli ekip bu müsabakalarda kalesinde tam 15 gol gördü. Zonguldak ekibi geride kalan
24 maç sonunda toplamda 41 gol ile Beyaz grubun  en çok gol yiyen takımı  durumuna düştü.
TOPARLANMAK ŞART
İkinci yarıda farklı yenilgiler alan Zonguldak Kömürspor’un teknik ekibi bu sorunu çözmek için  çalışmalarını sürdürüyor. Orta saha ve defans oyuncuları ile ilk antrenmanda  bir toplantı  yapması beklenen teknik ekibinin gereken tedbirleri alması bekleniyor.
 

Kaynak: Ercan Aygün