Dünya Kanal Z’yi izleyecek

Zonguldak’ın TV kanalı Kanal Z çok yakında tüm dünyadan izlenecek.

Kanal Z’nin tüm dünya ülkelerinden izlenebilmesi için gerekli sözleşme ve teknik çalışma yapıldı. Çok yakın bir zamanda tüm programları ve programcıları ile birlikte dünyanın her yerinden izlenebilecek.

PROGRAMLAR SES GETİRECEK

Kanal Z’nin uluslar arası düzeyde yayın hazırlığı ile birlikte tüm program ve yayın hazırlıkları da devam ediyor. Ana haber bülteni, tartışma programları, canlı yayınlar, spor programları yeni dönemde ses getirecek yayınlara imza atacak.

Kanal Z Genel Yayın Yönetmeni Simge Kırlı GÜNÜN KONUSU, Yeni Adım Genel Yayın Yönetmeni Erhan Çakmak SAHNE-İ SİYASET, Nazlıcan Arslan,  ANA HABER BÜLTENİ, Ercan Demir ERCAN’LA OBJEKTİF, Ercan Aygün-Hüseyin Ekinci- Hüseyin Cevher KARŞI KARŞIYA, Murat Altay ZONGULDAK’IN NABZI, Recep Takım KUR’AN İKLİMİ, Nalan Dereli HAYATA DAİR başlıklı programları ile izleyicilere hitap edecek.

Öte yandan Kanal Z’nin uluslar arası düzeyde yayın yapacağının Kanal Z ve Yeni Adım Gazetesi’nden duyurulması ile birlikte yurt içi ve yurt dışından çok sayıda vatandaşımız arayarak memnuniyetini ifade etti.

(HABER MERKEZİ)

Editör: Haber Merkezi